Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyi a maximum korkülönbség, ami még belefér felnőttek esetében egy párkapcsolatba?
Érdekelnének a vélemények.. Én személy szerint vonzódtam már velem egykorú fiúhoz, és olyanhoz is, aki jóval idősebb volt nálam. Privátot nem kérek..
Azt gondolom, a kor csak egy szám, ha a szerelemről beszélünk, bár Én max. 22-23 évnél húznám meg a határt.
Olyan emberrel azért már nem szívesen kezdenék, aki 25, vagy akár 30 évvel idősebb nálam.
#99, jogos!😁
Fenébe a képletekkel!
Én soha nem azért jöttem össze senkivel, mert az életkorunk pont annYi volt amennyi.
Kérdező azért nem mindegy hogy az a 22 vagy 23 év milyen kortól kezdődik mert pont volt ma ilyen kérdés egy 16 éves kisfiútól ami szerintem kamu de mindegy de amúgy egyben gyomorforgató is volt a kérdés. A 16 éves kérdezte, hogy van e esélye egy 36 éves nőnél. Azért ez enyhén szólva nagyon necces még egy 20 évestől is.
20 évről tudok de felnőttek részéről akik boldog házasságban éltek anno mesélték , sőt olyat is olvastam itt hogy az anyuka egyidős barátnőjével jött össze a fia és anyuka nem bánta mert a fia megváltozott jó irányba, de jellemzően az itteni válasz statisztikákból az derül ki, hogy a 20-as srácok csak kipróbálják a tőlük jóval idősebb nőket viszont fordítva a 20 év korkülönbséggel meg képes benne maradni a kapcsolatban a kislány akkor is ha szar. Necces!
Szóval nagyon nem mindegy hogy egyfele néznek vagy egy idő után az egyik befürdik lelkileg. Mert nagy többség fantáziáját inkább csak a testi vonal bizgatja.
De olyanról is láttam kis verkfilmet már hogy 60 év volt a nő javára és a nő családja sem nézte rossz szemmel a kapcsolatot.
Én magam részéről nem alkotok erről véleményt. A szemelyes véleményem hogy ha egy irányba néznek akkor talán müködhet természetesen két felnőtt ismétlem két felnőtt ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!