Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A viszonzatlan szerelemben ki a hibás?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de én vagyok a hibás, amiért szeretem az illetőt vagy ő, amiért nem viszonozza? Ki tehet arról, hogy nem lehetek vele?
23/f
2019. szept. 19. 17:58
11/22 anonim válasza:
Nem. Ezért maximum a hormonok hibáztathatóak sajnos.
De fel a fejjel! Tereld el valamivel a figyelmedet, kösd le magad mással. Ha nem rágódsz ezen a nap 90%-ában, akkor hidd el, hogy túl fogod tenni magad rajta és elfelejted.
12/22 anonim válasza:
csakis a tuggyukkkik meg az ellenőrízetlen migránsok okolhatóak
13/22 anonim válasza:
Senki sem hibás. Van úgy, hogy egyszerűen nincs szerencséd.
14/22 anonim válasza:
Te tényleg olyan elme rokkant vagy, hogy egyáltalán felmerül benned, hogy hibás az, aki nem viszonozza?
Senki nem tehet róla. Lépj tovább. Senki nem kap meg bárkit.
15/22 anonim válasza:
14-es sosem értettem, hogy egy kérdezőt miért kell sértegetni...
11-es viszont jól írja. Tereld el a figyelmed, ez az egyetlen megoldás, hogy továbblépj.
Sokan alkohollal teszik ezt, de én nem ajánlom.
16/22 anonim válasza:
Miért kellene valakinek hibásnak lennie ebben?
17/22 anonim válasza:
Ne felelőst keress, hanem egy nőt, aki téged akar!
18/22 anonim válasza:
Ha senki nem tehet róla, akkor itt az oldalon miért "lúzerezik" azt akinek 30 évesen sem volt senkije? :)
19/22 anonim válasza:
Szerintem meg valamilyen szinten a te hibád. Oka van annak, hogy nem vonzódik hozzád. Oka van annak, hogy nem beszélget veled és nem keresi a társaságod. Nézz tükörbe és gondold át, min lehetne változtatni, hogy később nagyobb sikered legyen.
20/22 anonim válasza:
19: Szóval tényleg a hús hibája, ha vega valaki? Szerintem nem tehet róla, hogy a nő nem vonzódik hozzá. Én sem vonzódok a legtöbb szépségkirálynőhöz sem, pedig szépségkirálynők. Más az ízlésem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!