Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elhagyja ertem a gyerekét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhagyja ertem a gyerekét akkor ennyire szeret vagy ennyire labilis?

Figyelt kérdés
Férfiről van szó
2019. szept. 18. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Ennyire megbízhatatlan..Neked is lehet tőle gyereked és igen téged is elhagyhat egy szép napon.
2019. szept. 18. 11:56
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaki elhagyná a gyerekét miattam..egyből elhagynám a férfit .
2019. szept. 18. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Ennyire ...khm...xar alak. Finoman szólva.

Miért hagyná el? Elválik a feleségétől, és ugyanúgy apja marad a gyerekének. Normális férfi esetében legalább is ez a forgatókönyv. Válás után igyekszik minél több (minőségi) időt vele tölteni.

Aki elhagyja a gyerekét, annak az apasággal van problémája, nem a házasságával. Majd rájössz a különbségre az exe árnyékában élve, mikor minden láthatáson te vagy a gyerekkel, a "párod" meg kitalál mindent, miért ne legyen otthon.

2019. szept. 18. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha elhagyja a gyerekét,majd el fogja hagyni a ti közös gyereketeket is.Ne bizzál meg benne.
2019. szept. 18. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Te most jól tetted fel a kérdést? A feleségét hagyja el; ettől még a gyerekét nem kell, vagy ha mégis, akkor nem labilis, hanem egy szemétláda.
2019. szept. 18. 12:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Not elhagyta, de a gyerekkel sem akar foglalkozni.
2019. szept. 18. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
5%
Ha nem hagyja el, az a baj. Ha elhagyja akkor meg az. Nyomorék álszent válaszolók...
2019. szept. 18. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar foglalkozni a gyerekkel szerintem vele nagy a baj, nekem nagy csalódás lenne az ilyen. Nem lehet erre mentség a szerelem, persze adódhatnak a kapcsolatotokban problémák a gyerek miatt, de neki felelőssége van a gyerek felé, nem teheti félre!
2019. szept. 18. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, én azonnal kiábrándulnék belőle.
2019. szept. 18. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire szeret, örülj neki.
2019. szept. 18. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!