Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem nagy szerelme a mostani, de csak a részemről. El kell őt hagynom, de borzasztóan fáj! Nektek volt hasonló?
Figyelt kérdés
Imádom őt, és a bántások ellenére, kitartottam mellette. Ő félannyira sem szeret viszont, 2 éve élünk együtt és vagyunk is együtt, mint pár. De sajnos rengeteg a nehézség, az olyan körülmény, ami miatt nem illünk össze. Pl. Nem akar velem annyi időt tölteni, mint fordítva. Van egy gyermeke, akit nem ő nevel, de sokat van itt. Bántott már fizikailag és lelkileg folyamatosan. Semmit sem lehet vele megbeszélni. Kb a századik vagyok nála a rangsorban. Ezek ellenére, és még sok száz dolog ellenére, képtelen vagyok elhagyni, pedig százszor mondta, hogy tűnjek az életéből. Ő az elején leadott magáról egy demót. Fel sem tűnt, hogy ilyen rossz lesz. Mit tegyek? Nem tudom azt, sem, hogy mit szeretek már rajta ennyire, mert a bántást azt biztosan nem. Lefogytam teljesen, pedig egyébként is vékony voltam, én lelkileg megtörtem.2019. szept. 18. 10:38
11/12 anonim válasza:
Sose értettem, hogy miért nem lehet kilépni egy ilyen kapcsolatból, ahol csak a bánt a másik. Ráadásul ő is örülne, ha vége lenne. A hármasnak abban igaza van, hogy sokak, akik normális kapcsolatot szeretnének nem kellenek senkinek.
12/12 anonim válasza:
Te akarsz szenvedni. Ne panaszkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!