Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez? Már borzasztóan...

Mi lehet ez? Már borzasztóan érzem magam, égett szaghoz hasonló valamit érzek (a cipőből elvileg)

Figyelt kérdés
felvettem a cipőt és ablak is nyitva volt mégis égett szaghoz hasonló dolgot éreztem,mikor levettem ugyanugy éreztem és olyan kínos hogy már emberek közé is alig merek menni,cipőt is váltottam már bőrcipőt meg pamut zoknit is ,de mégis ez van,oké hogy az átlagnál jobban izzadok, meg lábszag is van, de ez miért van? ez tuti valami betegség már belevagyok őrülve, kérem valaki adjon tanácsot milyen vizsgálatot csináltassak!
2013. okt. 26. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ablakon jön be a szag. Nálunk is égett szag van mindenütt.
2013. okt. 26. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
de az iskolában értettem és belőlem jött, szüleim is érezték mikor autóban voltunk nem húztam le direkt az ablakot és érezte!
2013. okt. 26. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
ha lehet csak hozzáértők írjanak már!
2013. okt. 26. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy orvos biztosan hozzáértőbb, mint mi!
2013. nov. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!