Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran találkoztok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran találkoztok a párotok családjával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, milyen gyakran, mennyi időt töltötök a párotok családjával, és ő a tiétekkel.

Mióta vagytok együtt, mikor ismertétek meg egymás szüleit?

Közös nyaralás, ebédek, hétvégék, programok? Külön mentek a saját családotokhoz, vagy együtt ide is, oda is, milyen gyakran?

2019. szept. 17. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a gyerekek kicsik voltak, havonta 1 hétvégét náluk töltöttünk. 200 km távolság. Közösen sose nyaraltunk, de a gyerekeket vitték nyaralni.

Most 6000 km a távolság, ezért csak Karácsonykor találkozom velük.

2019. szept. 17. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából minden 2-3 hétvégén megyünk valamelyikőnk szüleihez, azaz kb havonta másfél havonta találkozunk találkozunk vagy az én, vagy az ő szüleivel. Próbáljuk felváltva, és van hogy sűrűbben. Most szeptemberben pl 3 hétvégét is a párom szüleivel töltünk, mert így jött ki a lépés. Egymás szüleit 1-2 hónap után ismertük meg. 3 éve vagyunk együtt, 28 évesek vagyunk. Nyaralni hosszabban kettesben megyünk, de szokott lenni minden nyáron egy-egy hosszú hétvége, amikor egyszer az én családommal, egyszer az övével megyünk valahova. Idén pl szüleimmel, és öcsémmel meg barátnőjével az augusztus 20-i hosszú hétvégén Rómában voltunk, a párom szüleivel meg tesóival, azok párjával, gyerekével, meg pár héttel korábban, a pénteket kivéve szabadságnak, a Balatonon.
2019. szept. 17. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Havonta kb. Ők ugyan olyanok mint mi, utazgatnak meg járkálnak, hétvégén kb soha nincsenek otthon. Maximum annyira szoktunk találkozni, hogy átmegyünk ebédelni havi egyszer vagy ha családi banzáj van. Van, hogy én nem is megyek csak a párom, ez a gyakoribb. Hetente egyszer telefonon vagy facebookon bejelentkezünk, hogy minden oké, ennyi bőven elég mindkét félnek. Mindkét család maximálisan tisztában van vele, hogy mi önálló felnőttek vagyunk teljesen külön élettel.

Én édesanyámhoz többet járok mert egyedül él, de páromat nem szoktam vinni csak ha nagyon nincs mit csinálnia.

10 éve vagyunk együtt, ahogy ki lett mondva, hogy ez egy kapcsolat azonnal be lett mutatva mindenki.

2019. szept. 17. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyjából mindkét oldalon kb. havi egy szombatot v vasárnapot szülőknél töltünk, ill. szülinapokkor megyünk ünnepelni/köszönteni, ilyenkor bográcsozás/sütögetés stb... szokott lenni. Ja meg persze karácsony, stb. Ezenfelül előfordulnak “spontán” látogatások, pl. ha vmiben segíteni kell (oda-vissza), abból előfordul, h egy közös ebéd/vacsi, vagy lájtos iszogatás alakul a nap hátralévő részére. Nyaralni soha nem voltunk együtt (kivéve persze a gyerekkorunkat), nem is gondoltunk rá soha. 90%-ban együtt megyünk a szülőkhöz.

Kb. 12 éve vagyunk együtt, olyan fél év után ismerkedtünk meg a szülőkkel.

2019. szept. 17. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Míg éltek az én szüleim, csaknem minden nap elugrottunk hozzájuk, egy kerületben laktunk. Férjem többszörösen széthullott családból jött, nem tartottuk a kapcsolatot.

72N

2019. szept. 17. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
amilyen ritkán csak lehet, nincs türelmem beűlni és hallgatni őket..
2019. szept. 19. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!