Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-50 közötti párok (akik még nem élnek együtt) hetente hányszor találkoztok?
Én 22L vagyok, ő 33F.
6 éve vagyunk együtt, külön élünk még.
Péntek délutántól vasárnap estig, nagyon ritkán hétfő reggelig vagyunk együtt. Hétköznap max 1szer ha lejön hozzám 2 órára. Szerintem ez borzasztó, és teljesen abnormális. Főleg, hogy az a hétköznapi 1 is tolódik sokszor, mert fáradt, majd holnap, stb... Tiszta gáz,tudom. Szerintem ha valakibe szerelmes vagy, vagy szereted, akkor ő pont erőt és energiát ad neked a sz a r élethez meg a fárasztó hétköznapokhoz, ezért inkább minél több időt szeretnél vele tölteni... Legalább nekem így logikus. 22L
Mi egyetemre járunk mindketten.
Vagy együtt töltjük a hétvégét és nonstop együtt vagyunk, vagy csütörtöktől vasárnapig minden nap összefutunk pár órára és együtt is töltjük az estéket.
Nekem ez az átmeneti időszakra teljesen megfelel, de gondolom más a helyzet ha mindketten dolgoztok, valamint egy városban éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!