Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mióta meghíztam, több embernek tetszem?
Olyan nőiesen telt vagyok. Sosem voltam nádszál. Cicis-popsis, de már a derekam sem olyan vékony, mint régebben. De boldog vagyok a bőrömben.
Amióta feljött rám pár kiló, mintha bátrabb lennék flörtölés terén és többen kezdeményeznek is.
Nert boldog vagy, elégedett magaddal, ez azért látdzik. Meg meglehet, hogy jól áll neked és még vonzóbbá tett.
Én pl egy ilyen nádszál dajta vagyok, 180 cm magas. 60 kiló voltam amikor versenyszerűen futottam maratonokat. Kutyának se kellettem, pedig azt hittem, elég vékonynak lenni. Semmi szép domborulat nem volt rajtam.
Elkezdtem súlyt emelni. Azóta lettek szép kerek vállaim, nagyobb fenekem, hátam, összeszedtem 10 kilót és sose voltam ilyen jó bőrben. A pasik meg észrevették, hogy elégedett vagyok magammal.
"De boldog vagyok a bőrömben."
Ez a vonzó. A husi pluszban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!