Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt velem? Nem néz semmibe?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel a munkánk miatt. (Nő az illető).

Nagyon jó viszony alakult ki köztünk. Sokat hülyültünk. Addig addig hogy bennem megérintett valamit amit egyszercsak közöltem vele. Elmondtam neki hogy tetszik nekem. Azt a választ kaptam hogy ezzel most mit kéne kezdenie vagy mit kéne mondania? Ez engem nagyon szíven szúrt. Azt előtte is láttam rajta hogy valamiért tart a kapcsolatoktól, szinte kerüli. Valami történt vele de nem mondta el. Borzasztóan éreztem magam. Abban maradtunk hogy átgondolja. De igazából sz.rik rá. Szoba sem hozza. Én pedig már nem kérdezek semmit erről. Sajnos a baráti viszonyunk erre ráment azt érzem. Ez egyrészt azért van mert nem néz engem annyiba hogy megbeszélje velem hogy nézd nem akarok semmit. Nem az elutasítás fáj ebben a legjobban hanem hogy nem.képes ezt kimondani. És emiatt vagyok nagyon bánatos és dühös. Nagyon fáj hogy nem néz ennyibe hogy kimondja a dolgokat.... Ha lett volna benne annyi hogy egyenes választ ad és látom azt hogy emberként kezel akkor ugyanolyannak megmaradhatott volna a szememben. De így teljesen mássá vált számomra. Igyekszem a lehető legkevesebbet beszélni vele. Nincs órákig tartó beszélgetés, max 2 perc. Látom rajta hogy zavarja de ezt az ő hozzáállása szülte...

Miért nem képes valaki másikat annyira becsülni hogy egy egyenes nyílt választ adjon ilyen helyzetben, ha ő nem akarja a másikat? Nem abból van a harag hanem ebből amikor letojja a válaszadást is...

Valaki magyarázza el nekem?

2019. szept. 16. 16:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azért is rossz ez mert kegyetlenül megkedveltem. Olyan közel állt hozzám, azt éreztem hogy belőlem egy darab. Éreztem őt belül iszonyatosan. Ha egy random emberről lenne szó az nem bántana ennyire. Végig azt éreztem hogy azért incselkedik velem meg azért beszélgetünk annyit mindenféléről mert én is bejövök neki. Mindig dühös lett ha megpusziltam előtte a lány barátaimat... Tényleg arra gondoltam hogy ő is így érez azért vannak ezek. Volt hogy szóvá is tette ha mást megnéztem.. Mire gondolhattam volna mint arra hogy ő is szeretné és rosszul esik neki....
2019. szept. 16. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Vonuljatok el kettesbe és kérdezz ra megegyszer! Lehet csak más felvezetest vár! Mondd meg neki őszintén h rosszul esik h bizonytalan sagban tart. Vidd el setalni vmi nyugodt helyre,uljetek be valahova.
2019. szept. 16. 20:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem lehet ilyesmiről beszélni vele. Mindig hárít. Nem tudok vele sétálni csak úgy mert van köztünk 250 kilométer.
2019. szept. 16. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,más is kezdeményezett volna ilyen esetben.

Viselkedj vele normálisan, ne érezze, hogy kiborulsz a helyzettől.

Sajnos, el kell fogadnod, hogy ő nem tart érzelmileg ott, ahol te. Változhat, ha látja, hogy nem futsz utána, ha hagyod levegőhöz jutni.

Legyen önbecsülésed és ő is többre fog becsülni!

Ahogy jóédesanyám mondta volt: egy megoldás van, szedd össze magad édesjányom.:/

2019. szept. 16. 20:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó! Mi változhat ha nem futok utána?

Illetve szerinted miért csinálta akkor ezeket a dolgokat?

2019. szept. 16. 21:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy sötétben tapogatózunk és csak reméljük, hogy hasznos tanácsot adunk.

Biztos szimpatikus vagy neki, de nem akar vagy fél párkapcsolatot kezdeni veled.

Ha nem akar, akkor azt a megoldást választotta, hogy sumákol. Nem tartom egyenes jellemnek. Ez gyávaság, de senki se tökéletes.

Ha fél, akkor hagyj időt neki, hogy tisztázza a fejében, hogy mit akar.

Te pedig engedd el. Nem szabad hagyod, hogy a nyugalmad, lelki békéd ennyire mástól függjön.

2019. szept. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!