Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te miért vagy együtt a párodda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te miért vagy együtt a pároddal? Miért szerettél bele?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Mert olyan meleg a szíve mint az enyém! ❤
2019. szept. 16. 00:27
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Azért vagyok vele, mert szeretem és ő viszont szeret.

Hogy miért szerettem bele? Azt nem tudom. Randizgattunk egy ideig és egyszer csak hirtelen ahogy a szemébe néztem tudtam. Ott és akkor egyértelműen tudtam és éreztem, hogy ő is így érez.

Persze fel tudnék sorolni tulajdonságait, amiket szeretek, és olyanokat is, amiket annyira nem. De ennek nem lenne értelme.

Egyszerűen csak ránézek és szeretem. Boldog vagyok hogy egymás mellett ébredünk és hálás vagyok, amiért megtaláltuk egymást. Szóval ez nem egy ilyen kézzel fogható dolog,hiszen ezek érzelmek.

2019. szept. 16. 11:51
 13/14 kriszpo ***** válasza:
48%

Miért teszel fel ilyen kérdést?

Mi közöd van más magánéletéhez?

Probléma van a párkapcsolatoddal? Beszéljétek meg! Ha nem megy, akkor párkapcsolati tanácsadóhoz menjetek el! (bár én ebben nem hiszek)

2019. szept. 19. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Abba szeretünk bele, aki éppen mellettünk áll, amikor eltalál Ámor nyila.

Ha valakivel sokat vagy együtt, előbb-utóbb kialakul a vonzalom. Nálunk is így volt. Gimnáziumi szerelem.

Sajnos ez sok válás oka is. Sokat vagy valamelyik munkatársaddal, és előbb utóbb vele is kialakulhat vonzalom. Aztán jönnek a problémák, és a döntés, hogy melyik az igazi! Velem is így volt. Most már másodszor.

2019. szept. 22. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!