Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen típusú nők azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú nők azok, akikért a párjuk mindent megtesz?

Figyelt kérdés

Úgy értem kényezteti, a tenyerén hordozza, viszi ide-oda, lesi a kívánságait, képes változtatni érte, megérti a helyzetét, megbeszél vele bármit, előtérbe helyezi, képes bocsánatot kérni tőle, ha hibázott, gyakran érdeklődik iránta és ez évek múlva is kitart.

Milyen típusú nőkért teszik ezt meg a férfiak?

2019. szept. 14. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, erre én is kíváncsi vagyok, fel is tettem itt régebben egy hasonló kérdést.

Én szép nő vagyok, nem is egy sárkány, mégsem volt még ilyen férfi az életemben.

Ez talán nem is a nőtől függ, vannak ilyen típusú férfiak, vagy sikerül rájuk találni, vagy nem...

Láttam már ilyen férfiakat szerény, kedves, átlagos külsejű nő mellett, de láttam plázacica mellett is.

2019. szept. 14. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nagy szilikonmell,sportos szalkas alak,babaarc,muszaki diploma,komoly karrier.

6 eve ilyen a pasim,amit leirtal.

2019. szept. 14. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Ne kövezzetek meg, de általában a teljesen mű, hűtlen, pénzéhes lányoknak sikerül az ilyen pasikat kifogni... Érthetelen, de sok ilyet látni.

Én nem tartom magam szépnek, de ettől független szívem-lelkem beleadom a kapcsolatba és még ehhez hasonlót sem kaptam soha. Általában sose elég semmi és mindig én vagyo a hibás mindenért...

2019. szept. 14. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
En ismertem ilyet 2-őt is, de ezek a nők mind 150+ kg-osak voltak. Tudom az egyiknek a férje 20 év után is rendszeresen vett neki virágot ő főzött és még jól is nézett ki, mint férfi. Aki tényleg szereti a párját annak a másik kedvében járni nem feladat. Egyik sem volt cicababa nagyon túlsúlyos volt mindkettő.
2019. szept. 14. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel.
2019. szept. 14. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen volt a férjem, én egy átlagosan csinos vékony magas nő vagyok. Ez inkább pasifüggő hogy ki milyen beállítottságú. Sok év után elváltunk, mert birtokolni akart.
2019. szept. 14. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen?

Kedves, odaadó, ő is lesi minden kívánságom, és szinte minden napra tart valami újdonságot. Titokzatos....

És nem:

Közönséges, nagyszájú, erőszakos, öntelt, irányító....

Külső mindegy is, ismerősöm filozofikus dumája, amikor meglát egy szép női lábat: biztos van, aki ezt is utálja...

2019. szept. 14. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es,

Akkor annak biztos háj fétise volt és azért pedálozott annyira, mert biztos nem találna minden bokorban egy megfelelően kerek duci jucit.

2019. szept. 14. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nőn múlik, a lényeg, hogy a férfinek legyen egyfajta kisebbségi érzése és emellé még nagyfokú szexuális vonzalma is legyen. Így összeáll a titkos képlet, egy ilyen férfi ha kell vadászkutya lesz egy hétig a szexért.
2019. szept. 14. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem a non mulik. En atlagos vagyok 173 cm vekony alkatu. Nincs szilikon cicim sem 😀 gazdasagtudomanyi vegzettsegem van tehat az se kirivo. A ferjem megis ilyen mint amit leirtal. Viragot, edesseget hoz, foz ha kell es allandoan dicser.
2019. szept. 14. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!