Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátomat hogy én mindent viszek magammal amikor megyek hozzá és nála alszom?
Törölköző, fogkrém, fésű, zsepi, tusfürdő és vizet kekszet szoktam venni ezekre mindig azt mondja hogy nála is van minek cipelek ilyen hülyeségeket.
És kispárnat is szoktam vinni meg egy plüss cicát kiskoromtol azzal alszom ő meg nem érti meg hogy az nekem kell.
3 napig alszom nála 3 naot otthon mindig így csinaljuk
Ő mindenre azt mondja minek, minek hozok ilyen sok cuccot nem elég egy pizsama?
Bocs de ezt én sem értem. Törülközőt ő nem tud adni? Fogkrém nincs náluk hogy ilyeneket magaddal cipelj? Tök felesleges.
Meg tusfürdő stb...
Egyéb dolgokat meg tarthatnál ott is egy fiókban/polcon/ valahol a barázod szobájában ( ha szülőkkel lakik) vagy ott valahol (ha egyedül lakik). Egy-két apróságot. Megbeszélhetnéd vele. Nem lenne egyszerűbb mint cipelni a cuccot? Miért jobb ez így neked?
19 éves vagyok.
Nem szeretem máshol hagyni a cuccaimat.
Vagy is, 50 százalékban ott laksz nála. Akkor én sem értem az állandó költözést.
Az is gyanús lenne, ha velem alszik egy nő, minek a plüss cica?????? Talán annyira kevés vagyok, hogy egy plüss macsek jobban elaltat????? Nem hozzám, hanem, egy plüsshöz bújik inkább. Egyedül alszol, akkor semmi gond a plüssel. Bújjál vele össze nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!