Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen egy szerelem nélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy szerelem nélküli kapcsolat?

Figyelt kérdés

2019. szept. 11. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

ui: Igaz, hogy a szerelem elmúlik, de akkor is kell az elején a szerelem és az őrült szeretkezések, mert olyan erős kötődést hoz létre az agyban tomboló oxitocin révén, ami még 10 év múlva is összetart és nagyon sok olyan krízisen átvisz, amin különben sosem jutna át 2 ember.

Ráadásul a nagy lángolás után jól is esik egy kicsit lenyugodni, az embernek nincs hiányérzete, a kísértés se tudja megingatni, mert emlékszik rá, hogy az elején mindig ez van, aztán úgyis jönnek a szürke hétköznapok, emiatt a lángolás miatt felesleges mindig újat kezdeni mással. Különösen az elején az ember nem is akarja azt a fárasztó lángolást újra átélni. Ha nem volt szerelem, akkor folyamatos a hiányérzet, az ember vágyik arra a kezdeti tűzre és nagyon erősen megéli a hiányát.

2019. szept. 11. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 Leírtad az egyik fél nézōpontját. Viszont aki a “tenyerèn hordoz”, az szerelemből teszi, amit olyan partnere iránt táplál, akinek a részéről viszonzatlan az érzés.

Talán ha a másik fél nézőpontját néznénk, akkor kicsit derűsebb képet kapna az egész. Van, aki nem érez őrült szerelmet a partnere iránt, de boldogítja a puszta tény, hogy a párja szereti őt, szeretve érzi magát.

Olyan kapcsolat szerintem nemigazán van, ahol egyik fél se érezne szerelmet.

2019. szept. 11. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#11 A szerelem létrehozhat kötődés érzetet, de gyakran előfordul, hogy ez egyoldalú, a magad részéről szerelmet érzel, de esetenként nem tudhatod biztosra, hogy a szerelmesed mennyire viszonozza ezt, ezesetben éppen ő-e az, aki színészkedik neked.

Amikor valaki a szerelmi kapcsolatáról beszél, akkor mindig a saját szemszögéből ítéli romantikusnak, érzelemdúsnak az egészet, az nem zavarja, ha a partnere esetleg nem így éli meg. Ellenben érzelem mentesnek és ridegnek ítél egy kapcsolatot, akár figyelmen kívül hagyva a partnere érzéseit. Szerencsés esetben ôszinte, kölcsönös szerelem alakul ki, ez vezet igazán a szerelmi beteljesüléshez.

2019. szept. 11. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Barátságnak hívják. Ami csaj és pasi között csak akkor létezik ha az egyik ronda. Különben meg az egyik fél mindig többet érez és így semmi értelme mert aki szerelmes a másikba csak szenvedni fog.
2019. szept. 11. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

13-as, igazad van sajnos.

Tényleg arról írtam, milyen az, amikor valaki az érzelemmentes oldalon áll.

A kölcsönös szerelem olyan ritka, hogy nem is tudom, higgyek-e benne?

Amúgy én voltam kölcsönös érdekkapcsolatban, amikor a másik fél sem volt szerelmes, ennek ellenére a tenyerén hordott (már amikor nem akarta épp beverni a képem).

2019. szept. 11. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Langyos szar.
2019. szept. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!