Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők Ti hogyan fogadnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők Ti hogyan fogadnátok egy szívből szóló szerelmes levelet? Örülnétek neki, vagy nem?

Figyelt kérdés

Bőven írjatok véleményt, tapasztalatokat! Kort is írjatok!

Köszi!

23F

2019. szept. 11. 14:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

16-os válaszával értek egyet. Én is csak így tudnék örülni egy szerelmes levélnek. Ahhoz oda vissza ható érzékelhető szikra kell, először ki kéne derítened hogy ő is így gondolkodik utána millió szerelmes levelet irhatsz ha már biztos hogy ő is.

Nekem volt már kb. 20 évvel ezelőtt ilyenbe részem egy orgonista csávó, nagyon kellemetlen volt mert nem tetszett. Tudtára is adtam személyesen hogy nem. Egyértelműsítve lett.

Olyan is volt hogy egy nagyképű csávó aki szintén nagyon nem tetszett ott arcoskodott előttünk hogy nem tudta melyikünket válassza az egyik közös ismerősünket vagy engem, miközben én majdnem elhánytam magam tőle, nagyon nagyképű volt és nem is tetszett.

Szerencsére nem én voltam a szerencsés. Szóval nekem kb. Az ellenkező tapasztalat volt. Ilyen tapasztalatom nem volt, mint amit a 16-os írt. Ha szeretném és szeretne biztos örülnék neki de csak úgy ahogy a 16-os írta.

Soha nem tudható hova kavarodik el egy levél, nekem is volt már olyan hogy a levelemet ugyanazon városba máshova kézbesítették, szerencsére visszahozták de csak ismerős hozta nem a kézbesítő, de nem lennék biztos hogy a hasonló nevű az ilyen levelem visszajuttatta volna e nekem vagy rácuppanna és zaklatná őt is és engem is ismeretlenül. A necc hogy gyakran a nevem miatt is szoktak csunyan nezni is mert vannak kisebbsegiek is ilyen névvel. De most mit kezdjek velük reménykedhetek hogy a hasonlo nevű csaj szintén jó ember és nem akarják úton útfélen kiutálni. Időnként szoktam ilyeneken gondolkodni hogy necc lenne ha így lenne vagy engem vernének meg mert azt hinnék hogy én meg nem tudnám mi van. Vagy az is necc lenne ha mindenki menekülni akarna mert a másik hasonló nevű zaklató típus. Bár mondjuk az ilyen gyorsan kiderül. De az ilyen nagyon nehéz helyzetet generál az olyannak aki mit sem tud arról hogy mi van. Ezért is mindenki érdekében jobb lenne ha ismerkednél vele mielőtt írsz neki azt máshol landol utána meg nem tudod lerázni magadról a másik hasonló nevűt. Ilyen is előfordult már csak az nem szerelmes levél volt, de biztos volt valakinek valahol ilyen tapasztalata is. Ha ismeritek egymást akkor vissza tudsz kérdezni hogy a meglepetés leveledet olvasta-e. Csak nehogy valami egészen más közérdekű levelet kapjon ami nem érdekli és azért reagál rá hogy nem érdekli. Jobb ha ismered mert úgy van visszacsatolas vissza tudsz kérdezni tudod csekkolni egyértelműsítve hogy olvasta e a szép leveledet.

De mint írtam kevés az infó!

2020. jan. 23. 16:15
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki de nem a 2.randin 😀
2020. febr. 25. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!