Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők Ti hogyan fogadnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők Ti hogyan fogadnátok egy szívből szóló szerelmes levelet? Örülnétek neki, vagy nem?

Figyelt kérdés

Bőven írjatok véleményt, tapasztalatokat! Kort is írjatok!

Köszi!

23F

2019. szept. 11. 14:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a p.csaba. nem ere van szuksege...de neked jovan meg fiatalka vagy es biztos inkabb anyukad nevelt de majd raebredsz.
2019. okt. 4. 06:33
 12/22 anonim ***** válasza:
14%
Hol élsz te, a középkorban? Hülyegyerek...
2019. okt. 4. 08:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki. Egy pasinál, aki képes az érzelmeit kimutatni, nincs vonzóbb.
2019. okt. 12. 22:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki. Egyszer egy ismeretlen sráctól kaptam egyet még gimiben, ami fura volt, de azért tetszett. Nem tudodott ki, hogy ki küldte. Az első komoly párkapcsolatomban srác viszonylag gyakran írt szerelmes leveleket, ami most visszatekintve túl nyálas volt, de akkor szerettem. A mostani párommal nagyon őszinték vagyunk és inkább elmondja az érzelmeit verbálisan. Egyszer kaptam tőle egy üdvözlőlapot, amire írt is és cuki volt az egész. Amúgy ha nem vagy biztos abban, hogy a lánynak nagyon tetszel inkább ne írj neki, mert elriaszthatod. Amikor már tudod, hogy az érzelmek kölcsönösek, akkor szerintem írj nyugodtan neki szerelmes levelet.

21/L

2019. okt. 12. 22:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék neki. :)
2019. okt. 21. 16:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék, ha már ismerjük egymást egy ideje, és érzem, hogy erős a szikra köztünk. Nagyon tudnám értékelni, mert jól esne.
2019. okt. 21. 17:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem neki mikor kaptam :) Igaz az régebben volt akkor 13-14 voltam..
2019. nov. 8. 22:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülnék neki.😊

Olyan cuki❤

Szerencsés lány

2019. nov. 25. 00:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
En is orulnek neki🥺:)
2019. nov. 25. 11:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Mármint úgy ismered, hogy napi szinten beszéltek is, kolléga, vagy jó barát? Vagy csak szoktál neki köszönni, mert ismered de nem közelről, csak szoktad látni? Vagy interneten cimbiztetek és így?

Mert nem mindegy.

Kevés az infó!

2020. jan. 23. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!