Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 felett lehet valaki boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 felett lehet valaki boldog szerelmes?

Figyelt kérdés
Nekem egyenlőre nem megy 😥😥
2019. szept. 10. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne lehetne? Párom nagypapája 78 éves, nemrég "csajozott be", olyanok mint a szerelmes kamaszok. :D
2019. szept. 10. 15:19
 12/18 A kérdező kommentje:

11#

Akkor jóóó. 😉😉Nekem is van remény 😀

2019. szept. 10. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne!? Nekem fiatal férfi léttemre még tetszene is ha egy 40 fölötti hölgybe lehetnék szerelmes!
2019. szept. 10. 19:32
 14/18 A kérdező kommentje:

13#

Köszi 😊😊😊

2019. szept. 10. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Már megint mindenki a női oldalról nézi a dolgot! Női oldalról 100% férfi oldalról meg max. 10%. Én 44 vagyok, szétnéztem vagy 10 társkeresőn, de jóformán nem láttam nőt 40 felett, aki tetszene. Aki meg igen, az meg a férfiak kedvence. Szóval nem, nem hiszem. Ja, hogy adjak lejjebb az elvárásokból? Nekem csak annyi, hogy max 55kg legyen. Nálam ez nem divatból van, egyszerűen világ életemben az ilyenekhez vonzódtam. Oké, tudom, a vékony nők a legértékesebbek, meg hogy elég kevesen vannak. Pont ezért nem is keresgélek, mert látom a kínálatot. Egy vékony nőnek még maga az Atyaúristen is a lábai előtt hever.
2019. szept. 10. 23:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Biztos a párom nagypapája is nő, csak titkolja. :D

Tudod, imádom őt, de valahogy kétlem, hogy mint PASI, ő lenne a felső 10%, a sikeres kevesek/kiválasztottak egyike, az ősz hajával, a cukorbetegségével, a pocakjával és a kis csoszogós lépteivel. :)) Nem, egyszerűen sokat mozdul ki, laza és barátságos az emberekkel.

2019. szept. 11. 08:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet!!!

Keresztanyám anno 46 évesen kezdett új életet! Elvált lett egy pasija, építettek egy közös lakást, vállalkozásuk van és élnek örömben boldogságban.

Anyukám 63 évesen (5 évvel apukám halála után) lett újra szerelmes.

2019. szept. 11. 13:12
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Akkor most beszéljünk az arányokról...
2019. szept. 11. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!