Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jár egyre több csaj az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár egyre több csaj az apjának kinéző meg korban is kb olyan férfiakkal?

Figyelt kérdés
Pont most nézegettem 1991-es születésű csaj 1972-es születésű férfival.A csaj szép és fiatal a fickó meg tényleg az apjának néz ki de durván.És már nem először látom ezt.

2019. szept. 9. 16:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%

Apakomplexus, vagy kenyelmes, mert a pótapa majd elintéz megszervez mindent, van aki gondolkodik a kapcsolatban, a kisnőci pedig élvezi a learatott gyümölcsöket.

Kocsi, nyaraló van, nem úgy mint fillérezgetni a fiatal Zolival az albiban, felépíteni tervezni nem szükséges, mert már kész van. Heti egyszeri együttlétet ki lehet bírni ennek fejében. Aztán ha egy kicsit megszették magukat majd keresnek egy fiatal csődört akivel elszórakozgatnak, míg papi üzleti úton van. Annyira tipikus.

2019. szept. 9. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Én például 23 évesen azért ismerkedek az idősebb korosztállyal, mert végeztem az egyetemmel, van egy biztos állásom és elértem oda az életemben, hogy nagyon szívesen babáznék már. Na most a 20+ éves korosztály az Istenért nem akarna ilyen korban gyereket és még a 30asban is előfodul, meg ugye van olyan, aki soha nem szeretne. Persze azért nem kezdenék egy 40+os férfival, de 35 évig szívesen ismerkedek.

Még mielőtt valaki félreértené nem azonnal akarok valakitől gyereket, csak úgy érzem az eddigi tapasztalataim alapján, hogy a 20as korosztaly évek múlva sem fogja ráadni a fejét, hiszen ők 40 évesen is termékenyek.

Feleslegesnek éreznék eltölteni olyasvalakivel több évet, akivel úgy sem lesznek komoly és közös terveink, mert egy ekkora dologban különbözik a véleményünk.

2019. szept. 9. 18:19
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Van néhány ritka eset is, amikor nem a kor dönti el, kibe szeretsz bele. Tudom, mert átéltem.
2019. szept. 9. 18:31
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

Én majd akkor akarok párt amikor lesz saját lakásom. Addig dolgozok, van hobbim amivel elfoglalhatom magamat. Jelenleg a jogosítványomat csinálom, szeretnék egy autót is utána. Nem hinném hogy bármiről is lemaradtam volna. Addig meg jöhetnek a könnyű flörtök, laza ismerkedések.

Vannak nők akik szeretnének gyermeket, és nem találnak a saját korosztályukban pasit, így találnak egy idősebb palit aki kidolgozta a belét fiatalon. Az ő életük, nem izgat.

Sokan nem nem akarnak, hanem nem mernek gyereket, családot vállalni. Eszükbe jut hogy ők milyen családból jöttek (ha annak volt nevezhető), vagy hogyan is éltek, milyen anyagi és/vagy morális gondokkal is kellett szembenéznie a szüleinek. És mivel bizony a család nem kis befektetéssel jár a fentiekből, így úgy dönt nem akarja ugyanezt végigszívni megélni. Sőt van olyan aki épp csak saját magát tudja eltartani.

Ezek csak spekulációk, mindenki azzal érvel amivel akar.

2019. szept. 9. 19:19
 15/21 LilPumpfan01 válasza:
33%
Mert egyre több fiatalnak elválnak a szülei és nem kapnak apai szeretetet viszont vágynak rá,ebből alakul ki az apakomplexus az idősebb férfiak érettebbek,szépen bókolnak nekik és valószínűleg úgy érzik ez pótolja azt a szeretetet amit az édesapjuktól nem kaptak meg soha.
2019. szept. 9. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Ez sajnos nagyon igaz...én is 23 vagyok, van párom, de előtte voltam zsinórban vagy 5 randin és egyik férfi sem akart gyereket! Pedig volt köztük 33 és 35 éves is, jó munkával, egzisztenciával. A párom is csak egyet szeretne, és azt is majd csak 30 felett(tehát kb 4 év múlva, ami nekem is ideális). Persze nem azt mondom, hogy mindenki akarjon gyereket, de elég tragikus a helyzet manapság, a férfiak felelősségvállalását illetően. Olyat találni, aki nagy családot akar, már szinte lehetetlen küldetés.

2019. szept. 9. 20:26
 17/21 A kérdező kommentje:

# 8

8-10 évvel idősebb de nem 20-30 évvel idősebb :)

2019. szept. 9. 21:43
 18/21 A kérdező kommentje:

# 10

Én most nem kinézetre gondolom hanem születési évek tudtával írtam amit írtam.

2019. szept. 9. 21:44
 19/21 A kérdező kommentje:

# 16

Most őszintén,hova akarjon az ember nagy családot,sokszor átlagos embereknek egy gyerek is megterhelő anyagilag,sokan meg akik többet vállalnak meg bugdácsolnak ők is meg kihajtják a saját belüket is meg le is mondanak egy csomó dologról.Nem azt mondom a gyerek rossz dolog mert nem,csak nem szabad nyakra főre vállalni.

2019. szept. 9. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

És ennek nem csak anyagi oldala van. Lehetetlen 3-4 gyereket felnevelni ugyan úgy. Meg úgy, hogy egyik se sérüljön durván érzelmileg. Sajnos életemben nem láttam még olyan sok gyermekes családot ahol a szülők nem sebezték meg nagyon komolyan az alkalmatlan nevelésükkel legalább az egyik gyereket (vagy mind a hármat). Más elvárások és teljesen másfajta nevelés a legnagyobb és legkisebb gyereknek, a középső nagyjából le van szarva. Máshogy állnak hozzá a lányokhoz és fiúkhoz, más elvárások vannak velük szemben. Aki egészséges lelkű gyereket szeretne az ne vállaljon több gyereket. Az elsőbe már annyira belefárad, hogy a másodikat nem tudja megfelelően nevelni, nem hogy a harmadik negyediket.

2019. szept. 9. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!