Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte minden 13-18 éves kis csaj szinte 30+os FELNŐTT férfiakkal jár?
Harmincas férfi vagyok. Szerinted mi a véleményem?
Jó, csak vicc volt. Nem szeretem az ekkora korkülönbséget, és egy 13 éves kiscsajnak egyáltalán nem kéne "járni" hacsak nem iskolába.
Mondanám, hogy a média hiába, de igazából nem lehet mindent a tvre fogni, neveltetés kérdése is a dolog. Valószínűleg ez a kislányok elhanyagolásának a következménye, vagyis a szülők hibája.
Én azt az egyet nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek rajtuk. Korábban nevettem, de egyre többen vannak:(
Nem hinném, hogy 50-es fickók tennék fel, de az még durvább lenne.
De az az érdekes, hogy amikor itt felteszik az ilyen kérdést, mindenki próbálja lebeszélni, jönnek azzal, de hát szeretik egymást. Én ezt nem tudom elképzelni, hogy ezt tényleg elhiszik :D
A kérdező túlzásokba esik, amikor azt írja, hogy "szinte minden".
És az ilyen férfiak természetesen nem pedofilok, csak szeretik a fiatal husit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!