Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte minden 13-18 éves kis csaj szinte 30+os FELNŐTT férfiakkal jár?
Őszintén: a friss húst.
A friss hús, az friss hús. Feszes bőr, hegyes cici, stb.
A 13 éveseknek már nagyon is van mellük. Na persze jó esetben nem görögdinnye...
Olyan kis izgi finom.
Na jó tisztázzuk: a pedofil az, aki kifejezetten a fejletlen testekre bukik. Azaz kb. 10 év alatt. Aki egy 14 éves csajjal jár, legyen az akár 70 éves is, nem pedofil!
A 20 éves csajoknak meg már irdatlan nagy az egójuk, és ehhez még ráadásba általában karrieristák is. Egy 13 éves úgy irányítasz, ahogy akarod. Egy 20 évest már nem.
Őszintén szólva én még a 15-20 tól is besokallok. mi a redvás f@szért nem lehet a 15-16 éves fiúkkal kezdeni? az a menő, hogy szétb@szatják magukat és aztán jönnek a kérdések hogy: " http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__89.. "
hát ennyit erről :@
Én 14 évesen jártam 23 éves fiuval, otis sokalotam a korkülönbséget de a fiu annyira sirt h járjak vele meg ienek h megsajnáltam, de kb egy honapig jártunk.. nem tudom én egy 30+éves férfira nem birnák ugy ránézni mint egy pasi, söt most hogy kicsit komolyodtam még 20+évesel se járnék, inkább egy nálam max 2ével idösebbel, szerintem jobb hogyha a párod veled egykoru és ugymond eggyüt "fejlödhetek" ^^
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!