Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen haragú vagyok és ezért akaratlanul olyat írtam annak a lánynak akit szeretek, amit nem kellett volna. Látni sem akar. Nem reagál semmire. Hogy tegyem jóvá?
Van különbség a "dögölj meg te k.va" és a "szar a hajad, elesté'?" között.
Mármint komolyan, van ami megbocsátható, és van ami már túlságosan durva.
Mit írtál neki?
Önuralom
Csak ez segíthet rajtad
A munkánk miatt keveset találkozunk. Nagyon hiányoltan már, egyébként is! Végre egyeztettünk, erre lemondta, olyan okból ami nagyon banotott és feldühített. 😞
Azt írtam neki hogy szeretem őt, de jobb ha nem találkozunk többet. Tiszta hülye vagyok. Nem találok még egy ilyen not
Két oldal van ugyebár.
Van azok oldala, akik megbízhatatlannak, labilisnak minősítik a másikat. Akik úgy cselekszenek, hogy a másik ebből levon egy olyan következtetést, hogy nem fontos. Kevés együtt töltött minőségi idő, lemondott találkák, kifogások. Így látja a hanyagolt fél. Aki egy idő után besokall, kinyitja a száját. Aki ilyenkor labilisnak, megbízhatatlannak látja, nem gondol bele, vajon a kedves miért viselkedik így. Azt látja, nekiestek, letámadták, egyebek.
A hanyagolt fél oldalát is leírtam ezzel. Csak mert voltam hanyagolt fél. Ismerős szavak ezek. Labilisnak és megbízhatatlannak nevez valaki. Aztán ugyanezt a valakit látod, ahogy mindenki másra szán naponta időt és energiát. Ki is vajon itt a megbízhatatlan? Ugyan?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!