Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hirtelen haragú vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen haragú vagyok és ezért akaratlanul olyat írtam annak a lánynak akit szeretek, amit nem kellett volna. Látni sem akar. Nem reagál semmire. Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és félek hogy most tényleg elveszítem. Az exe nagyon nyomul rá, nem bírnám ki ha összejönnének.
2019. szept. 9. 07:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Még mindig nem tudjuk, h mit írtál.
2019. szept. 9. 11:40
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Van különbség a "dögölj meg te k.va" és a "szar a hajad, elesté'?" között.

Mármint komolyan, van ami megbocsátható, és van ami már túlságosan durva.

Mit írtál neki?

2019. szept. 9. 11:51
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Ha eldöntötte, hogy nem akar látni, akkor ne nyomulj.
2019. szept. 9. 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Önmagában nem az a baj hogy hirtelen haragú voltál hanem hogy mi miatt. Tehát ha logikus dolog miatt kapod fel a vizet, azt meg lehet érteni. De ha valami oltári nagy hülyeség és belemagyarázás, ostobaság, akkor nem is annyira a haragoddal van a gond, hanem azzal ami ezáltal kiderült a jellemedről. Szóval nem mindegy min kaptad fel a vizet, és mennyire idiótán reagáltál. Ezt kellene leírnod, addig nem tudunk tanácsot adni.
2019. szept. 9. 11:58
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Önuralom

Csak ez segíthet rajtad

2019. szept. 9. 13:34
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
"Javítsd ki ezt a büdös nagy jellemhibádat" pl, és hasonló válaszok..... Az itteni válaszolók elég hirelen haragúak és szélsőségesek. Itt aztán jó tanácsokat kapsz kérdező, a higgadt emberséges viselkedésről :)
2019. szept. 9. 14:20
 17/19 A kérdező kommentje:

A munkánk miatt keveset találkozunk. Nagyon hiányoltan már, egyébként is! Végre egyeztettünk, erre lemondta, olyan okból ami nagyon banotott és feldühített. 😞

Azt írtam neki hogy szeretem őt, de jobb ha nem találkozunk többet. Tiszta hülye vagyok. Nem találok még egy ilyen not

2019. szept. 9. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha lemondta semmilyen okok miatt, akkor lehet hogy egyébként se akart nagyon látni. De biztos hogy nem volt megalapozott az az ok? Rám egyszer így feldühödött egy ex mikor csak belázasodtam. Azt hitte kifogás, és én ott betegen szédelegtem ő meg kiosztott.
2019. szept. 9. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Két oldal van ugyebár.

Van azok oldala, akik megbízhatatlannak, labilisnak minősítik a másikat. Akik úgy cselekszenek, hogy a másik ebből levon egy olyan következtetést, hogy nem fontos. Kevés együtt töltött minőségi idő, lemondott találkák, kifogások. Így látja a hanyagolt fél. Aki egy idő után besokall, kinyitja a száját. Aki ilyenkor labilisnak, megbízhatatlannak látja, nem gondol bele, vajon a kedves miért viselkedik így. Azt látja, nekiestek, letámadták, egyebek.

A hanyagolt fél oldalát is leírtam ezzel. Csak mert voltam hanyagolt fél. Ismerős szavak ezek. Labilisnak és megbízhatatlannak nevez valaki. Aztán ugyanezt a valakit látod, ahogy mindenki másra szán naponta időt és energiát. Ki is vajon itt a megbízhatatlan? Ugyan?...

2019. szept. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!