Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen haragú vagyok és ezért akaratlanul olyat írtam annak a lánynak akit szeretek, amit nem kellett volna. Látni sem akar. Nem reagál semmire. Hogy tegyem jóvá?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és félek hogy most tényleg elveszítem. Az exe nagyon nyomul rá, nem bírnám ki ha összejönnének.2019. szept. 9. 07:06
1/19 anonim válasza:
Ezt már buktad, tanulj belőle.
2/19 anonim válasza:
Tanulj önuralmat.Nem tudom, mit mondtál neki, lehet, hogy már teperni sem érdemes.
Én is kiakadok a felelőtlenül vagdalkozóktól.Megbízhatatlannak és labilisnak tartom őket, akik nem tudnak viselkedni.
5/19 anonim válasza:
A most tényleg elveszítem azt jelenti, hogy nem ez volt az első alkalom?
6/19 anonim válasza:
Rendszer-visszaallitas segit...
7/19 anonim válasza:
Egyetértek többiekkel. Őt engedd el, és kezdj el a személyiségeden gyúrni! Az ilyen hirtelenharagúságot senki nem fogja eltűrni!
8/19 anonim válasza:
Kérj tőle bocsánatot. Ne csak egy "bocs" üzit, hanem rendesen írd le. Azt is, hogy dühkezelési problémád van, kivetíted másokra a bajaidat. De nem gondoltad komolyan, és nagyon sajnálod.
Na ezt szépen megfogalmazva, és őszintén.
Aztán reménykedj. Lehet kell pár nap, hogy lenyugodjon, de az is lehet hogy buktad.
Nem tudjuk, mit írtál neki, és hogy mennyire tolerálja ezeket.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem volt még ilyen. Azt hogy elveszítem arra értem hogy az exe nagyon kerülgeti. Félek hogy mivel megbántottam, nála lel majd vígaszra. Nem tudok másra gondolni, ebbe a lányba vagyok szerelmes. Eddig még nem szerettem senkit. Hogy erjem el hogy szóba álljon velem?
2019. szept. 9. 10:41
10/19 anonim válasza:
"Hirtelen haragú vagyok" = alkalmatlan vagyok bármilyen párkapcsolatra. Igaza van a lánynak, ha többet nem áll veled szóba. Javítsd ki ezt a büdös nagy jellemhibádat és majd utána csajozz. Ezt már elcseszted, de ha dolgozol magadon, talán a következőt nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!