Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szomszéd üzletben dolgozik egy lány akivel 3 hete ismerkedtem meg.Én már elején elmondtam neki,hogy egyenesek a szándékaim ekkor még nem tudtam,hogy van barátja.Kiderült,hogy én is bejövök neki nagyon.Megtudtam,hogy van barátja kb 3-4 hónapja aki nem igazán foglalkozik vele nem úgy viselkedik vele ahogy kellene itt most arra gondolok,hogy ha találkoznának közbejön a srácnak valami meg elég sokat összekapnak,veszekednek.Amiket mondott a srácról nekem úgy jön le mintha csak arra kellene neki...haverjainak eltudja mondani,hogy van csaja és ennyi.

Lehet ,hogy hiba volt de elmondtam a leányzónak,hogy én kezdek többet érezni iránta és szerintem Ő is kezd valamit érezni..bókolni szokott..Ő szokta kezdeményezni a beszélgetéseket...voltak elég forró beszélgetéseink is.De nem tudja,hogy mit tegyen kilépjen a kapcsolatából és velem kezdjen egy újat vagy maradjon a mostaniba hátha megváltozik a srác...

Barátaim azt mondták legyek türelmes és elfogom érni a célomat!

Na de meddig legyek türelmes...?

Ne haragudjatok ha hosszúra sikeredett. :)

2019. szept. 6. 21:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon nem történt semmi.... :(

Ha én nem keresem akkor Ő keres azt mondta,hogy ez nem annyira egyszerű,hogy csak valakit így "eldobni" és egy másik kapcsolatba belevágni...

Ma megmondtam neki,hogy akkor keressen ha akar tőlem valamit...majd kiderül mi lesz..

2019. szept. 30. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

#11 ezzel cseszted el, szerintem.

Én majd egy évet vártam, de az több éves kapcsolat felbontása volt.

2019. szept. 30. 21:15
 13/20 A kérdező kommentje:

Majd kiderül,hogy elcsesztem-e.

Csak tudom,hogy Ő is akar engem szokott rám gondolni keres ugyan úgy..

De látom előre,hogy ha Ő nem keres akkor én fogok menni... :D

2019. szept. 30. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

Erre mondtam, hogy amíg nem szakít, beetet.

Tudod aki nem szakít, annak nem eléggé sz.ar a kapcsolata. Ergo neki így jó. Hagyd békén, legyen tartásod.

2019. szept. 30. 21:33
 15/20 A kérdező kommentje:

Én is láttam milyen a kapcsolata...meg elég sokat panaszkodott róla de igen erre nem tudok válaszolni,hogy akkor miért is nem szakít vele tényleg...

Néha azt érzem,hogy én ápolom a kis lelki világát a kedvességemmel.

2019. szept. 30. 21:36
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
Igen, te egy talon vagy, egy lelki szemetesláda, aki fényezi az egóját. Ennél többre nem kellesz.
2019. okt. 1. 07:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Erre csak azt tudom mondani, hogy idővel kiderül..
2019. okt. 1. 10:57
 18/20 anonim ***** válasza:
22%

Te tipikusan az a bizonyos ürítőlyuk vagy, akit szivatnak, csak nem jut eszembe, hogy fordított felállásban hogy mondják ezt. Valaki segít? Mi az ürítőlyuk férfi megfelelője?

Amúgy biztos nagyon boldog leszel majd ezzel a lánnyal, aztán amint probléma akad a kapcsolatban, akkor nagyon jól fog neked esni az, hogy a drága barátnődről kiderül, mennyire olcsó. ;)

Biztos nem fog melletted más pasikkal beszélgetni szexről, és nem fognak kvázi chatszexelni sem...á dehogy! Veled ez nem történhet meeeeg, téged nem lehet ám megunni, neeem, dehogy.

2019. okt. 13. 20:23
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
Addig mig vàrakozol, ráersz olyanra is hajtani akinek nincs baràtja. Soha nem tudhatod egyvalaki miatt kit szalasztasz el.
2019. okt. 13. 20:38
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

#18-as ha olcsó lenne akkor lefeküdt volna velem de semmi testi kontakt nem történt az ölelésen kívül. :)

2019. okt. 13. 21:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!