Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért keres ha már lezártam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres ha már lezártam magamban és elengedtem?

Figyelt kérdés

Miért történik ez, úgy általában mindenkivel? Amikor vagyok,nem nagyon "vesz észre", ha eltávolodom rögtön irogat, keres.

Meddig lehet ezt igy csinálni, vagy meddig érdemes inkább?

2019. szept. 5. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert hagyod. Ha tényleg lezártad, nem tud elérni többet. Így meg persze, hogy szórakozik, mert úgyis kapható vagy.

Addig lehet csinálni, amíg hülyére vehet. A végtelenségig is akár.

2019. szept. 5. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta, mert mindketten jtásszátok ezt a húzd meg-ereszd el játékot. Amíg kapható vagy rá, addig menni fog. Gondolom az egódnak jót tesz, hogy fut utánad.
2019. szept. 5. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lezártad és elengedted volna, nem tennéd fel ezt a kérdést. Ha tényleg ezt akarnád, tiltanád.
2019. szept. 5. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Tiltsd le,hogy többet ne tudjon irni.Ne legyél a csicskása.
2019. szept. 5. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Ha nem szereted és lezártad, nem kell reagálni semmire ami tőle jön. Így talán ő is tud majd mással lenni és elfelejteni téged!
2019. szept. 6. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!