Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen ha a nő szerelmes, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ha a nő szerelmes, a nők hogy fogalmazzák meg, szavakba öntik amit legbelül éreznek?

Figyelt kérdés

#szerelem #párkapcsolat #vágy igazi beteljesedés
2019. szept. 5. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én tök béna vagyok ebben. Viszont rengeteget bújok. Sokat bókolok, írok neki, húzom a fárasztó poéjaimmal.

Aztán amikor egy szép napon pofára esek, akkor jön a hiszti, könnyek, háború. Olyankor minden etnikum csak jelenthet nekem, ha a temperamentumot nézzük. Végül belefáradok, és amikor befogom a lepcses számat, akkor adom fel.

Sajnos több volt az életemben a plátói nagy szerelem, mint a viszonzott. Talán mert nem vagyok az a tipikus csendes kis cicababa.

Amúgy nagyon tudok szeretni - vesztemre.

2019. szept. 5. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem talàn igaz h Gyözike..dal de ez fejez ki valahol

[link]

Vagy amikor a csaj letagadja h a srác miatt sirna es azt mondja csak homokot fujt szemébe a szél

[link]

2019. szept. 5. 21:49
 13/19 A kérdező kommentje:
na ilyenkor sajnálom,hogy nincs profilkép a név mellett,persze ez rám is igaz
2019. szept. 6. 11:46
 14/19 A kérdező kommentje:
kedves LR a nevedet is megírnád?
2019. szept. 6. 13:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos több volt az életemben a plátói nagy szerelem, mint a viszonzott. Talán mert nem vagyok az a tipikus csendes kis cicababa."

Ezt ugy is lehetne fogalmazni hogy cicababa irja ugyanezt csak a végén talan mert cicababa vagyok

Kerdezö. Nem a külsö szamit. Ha van sapka az is baj ha nincs sapka az is. Örök törveny

2019. szept. 6. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

A nevem miért fontos? Nem szeretnék névvel beszélni a volt szerelmeimről, főleg nem egy nyílt fórumon.

De köszönöm, örülök, hogy tetszett a vers nektek.:)

Nem nagyon mutattam meg még soha senkinek. Nincs sok jó versem, talán 2-3, ami ilyen mint ez. Mintha valaki tollba mondta volna. Azért is nem vagyok rá büszke, mert soha többé nem tudnám megírni.

2019. szept. 6. 13:27
 17/19 A kérdező kommentje:
egyszer énis írtam egy ilyen verset,csak szőrén szálán eltünt-azóta meg párat-detényleg jó a vers
2019. szept. 6. 13:55
 18/19 A kérdező kommentje:
mi van ha valaki a voltra megtörténtre emlékszik,pozitivan szeretettel,és esetleg erre gondol szerelemmel?!ezis szerelem?
2019. szept. 6. 14:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam már nem. Már mást szeretek. De a mai napig álmodok vele.
2019. szept. 6. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!