Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ha a nő szerelmes, a nők hogy fogalmazzák meg, szavakba öntik amit legbelül éreznek?
Én tök béna vagyok ebben. Viszont rengeteget bújok. Sokat bókolok, írok neki, húzom a fárasztó poéjaimmal.
Aztán amikor egy szép napon pofára esek, akkor jön a hiszti, könnyek, háború. Olyankor minden etnikum csak jelenthet nekem, ha a temperamentumot nézzük. Végül belefáradok, és amikor befogom a lepcses számat, akkor adom fel.
Sajnos több volt az életemben a plátói nagy szerelem, mint a viszonzott. Talán mert nem vagyok az a tipikus csendes kis cicababa.
Amúgy nagyon tudok szeretni - vesztemre.
"Sajnos több volt az életemben a plátói nagy szerelem, mint a viszonzott. Talán mert nem vagyok az a tipikus csendes kis cicababa."
Ezt ugy is lehetne fogalmazni hogy cicababa irja ugyanezt csak a végén talan mert cicababa vagyok
Kerdezö. Nem a külsö szamit. Ha van sapka az is baj ha nincs sapka az is. Örök törveny
A nevem miért fontos? Nem szeretnék névvel beszélni a volt szerelmeimről, főleg nem egy nyílt fórumon.
De köszönöm, örülök, hogy tetszett a vers nektek.:)
Nem nagyon mutattam meg még soha senkinek. Nincs sok jó versem, talán 2-3, ami ilyen mint ez. Mintha valaki tollba mondta volna. Azért is nem vagyok rá büszke, mert soha többé nem tudnám megírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!