Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer szerelmes vagyok, egyszer nem?
Van egy két éves kapcsolatom és azt vettem észre, sőt igazából már az elejétől kezdve így van, hogy egyszer nagyon szerelmes vagyok, vágyom rá, olyan, mint a filmekben. Máskor inkább sima szeretet érzek iránta, nem érzem a kirobbanó szerelmet. Ez függ attól is, hogy mennyi időt tudunk együtt tölteni.
Volt már valaki ilyen helyzetben? És hogy alakult hosszú távon a dolog?
Válaszolva a kérdésre, igen, ez normális. ÉS hidd el, ez így rendben van.
Csak annyit mondok, keress rá Sternberg szerelem háromszögelméletére, pont ezt írja le.
Egy kapcsolat soha nem statikus dolog, hanem folyamatosan dinamikusan változik a szenvedély: egyszer fent, máskor lent. Általában a 3-ből 2 elem ha magasan van, már jó. (elkötelezettség, intimitás, szenvedély)-
Ha csak 1 elem van fent, 2 lent, az már elég sz.r. Nem lehet mindig égni.
Időnként újra lángra lobbanunk és beleszeretünk a párunkba. - Ha szerencsénk van, de persze ezért tenni is kell. Minden kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!