Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz ebbol mar semmi? Mit tanacsoltok?
sziasztok!
Tanacsaitokra,velemenyetekre lennek kivancsi. A helyzet a kovetkezo: van egy ferfi az eletemben akivel immaron 2 eve kb napi kapcsolatban voltam egeszen nyar elejeig ... ugy ereztem mindent megbeszelunk egymassal, nagyon jol kijottunk , volt hogy napokat atbeszeltunk online. En ez ido alatt kint eltem kulfoldon es nagyon ritkan tudtuk osszehozni a talalkozot ezalatt a ket ev alatt. Ereztuk a kolcsonos vonzalmat es nyilvan a szex is szoba kerult sokszor ... ugy erzem nagyon megkedveltem ,mar szinte az eletem reszeve valt annak ellenere hogy keveset lattuk egymast . Majd junius elejen hazakoltoztem es elkezdtunk talalkozni, lefekudtunk egymassal es azota mintha minden megvaltozott volna ... mar nem olyan erdeklodo ,mintha csak a szexrol szolt volna az egesz. Ugy erzem beleszerettem es most nemigazan ertem mihez kezdjek ... letezik hogy ket evig “hulyitett”?
25/N
En a nagy kitarulkozassal varnek meg. Inkabb a jovokepet vennem elo. Uljetek le beszelgessetek, es kerdezd meg tole, hogy mit gondol a jovotokrol. Hogyan kepzeli el? Ugye itt mar el kene kezdeni megbeszelni azt, hogyan fog a kapcsolat szintet lepni. Osszekoltozes elsosorban. Haz, kutya, macska, gyerekek? Boven tartotok mar ott, hogy errol mar konkret valaszokat tudjatok adni egymasnak. Es innentol szerintem az lesz, hogy elkezdi kivonni magat, altalanossagot fog mondani stb. Ebbol tudni fogod, hogy milyen komolyan szamol veled.
Valoszinuleg az tortent, hogy maskepp kepzelt el teged. Hajlamos az ember felruhazni a masikat minden jo tulajdonsaggal, amirol nincs ismerete, hiszen annyira jo ember tart. Pedig gyarloak vagyunk, hibakkal. En ezt is megkerdeznem tole, egy olyen felvezetes utan, hogy most, hogy jobban ismer, latja a hibaidat, ahogy reagalsz dolgokra, ahogy eled az eleted ezt el tudja-e fogadni? Lehet, hogy ujra kell gondolnia, es vegulis arra jut, hogy nem szamit semmi, az a csaj kell neki, akit a neten keresztul megismert es happy end. Beszelgess vele, bele kell menni ezekbe a mely temakba, oszinten.
A szerelmi vallomas egy ilyen helyzetben szerintem inkabb ultimatum a masik fele. Amolyan minden mindegy alapon. Akkor tegyel szerelmi vallomast, amikor a masik is ugyanugy erez feled, annak van egy felemelo resze, amikor kolcsonos a dolog. Kulonben meg ott lesztek mindketten leforrazva.
43F
Át érzem.
Volt egy srác, 3 évig nézegettük egymást suliba, fokozatosan kezdtünk beszélgetni fb-on, érezhető volt a vonzalom mindkettőnk részéről. Azt mondta hogy ebből bármi lehet. Találkoztunk, szexeltünk, és azt mondta ilyen jóban még nem volt része de ő most mégse akar komolyat mert az előző barátnője kidobta hirtelen őt és nem tudna megbízni senkiben. (Szexkapcsolat)
De mivel nekem fontosabb lett mint egy sima szexpartner , próbáltam elfelejteni, vagyis még mindig próbálkozom......
Hát akkot azt mondtam soha többé férfit!
Mondd el neki amugy hogy mit érzel, mert valóban könnyebb lesz a lelked.
24 L
Jézusom!
Milyen kutya, gyerek, összeköltözés...???
Szexeltek párszor, és azóta nem jelentkezik, csak válaszol, ha ráír a lány, nem egyertelmű?
A vallomás sem változtat már a pasi részéről semmit, csak a kérdező érdeke, hogy könnyebb legyen a lelke, ne maradjanak benne kimondatlan dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!