Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mivel érvelnétek, hogy veletek érdemes randizni, párkapcsolatba lépni?
Mivel győznétek meg szerény személyemet és az itteni nagyérdemű férfi csapatot?
Kort is!
Egyedi humorom van, tudok főzni egy olyan szinten, hogy attól még senki nem halt meg, nem esik nehezemre apró gesztusokkal meglepni a páromat, ha úgy adódik( ha hazajön, a reptérre is kijövök, akkor is, ha nem vár, megcsinálom a kedvenc sütijét valamelyik nap,stb.).
Plusz előny nálam, ha valaki a csöcsös-segges, világos bőrű csajokat szereti, mert az vagyok.
25/N
Nem szeretnélek meggyőzni sem téged, sem a többi itteni férfiakat.
De egyébként őszinte vagyok, hűséges, megértő, empatikus, és széles az érdeklődési köröm (leginkább programok tekintetében értettem, hogy ez hasznos lenne).
De ne írj rám, max írj vissza arra, amire nem sikerült. 🙄
Mit takar a széles érdeklődési kör nálad programok terén?
Hogy mire írjak vissza?
Ez az egyik PUA képzős kérdés, mikor először hallottam 2002-ben majdnem megfulladtam a nevetéstől, annyira szánalmas, hogy könnyeket csal röhögés közben az ember szemébe!
Nem vagyok nagy harcművész, de életem első és egyetlen gyakorlótermen kívüli verekedése során kiütöttem egy "PUA mestert" , aki valami 3másodperces szabályt akart kivitelezni, ismeretlen áldozattal való szemkontaktus - megszólítás - lesmárolás... , helyett KO kiütés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!