Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti milyen kinézetű pasira gerjedtek be?
Én elcseszett vagyok, de az ideálom egy tök átlagos ember. És mindig is az volt, mikor nem ismertem a mostani páromat, akkor is.
Enyhén izmos, kicsit macisabb alkat, nálam kicsivel magasabb, preferáltan világosabb hajszín és szemszín, de ez annyira nem mérvadó. Nem csípem a borostát és az arcszőrzetet, sem a hosszú hajat vagy a kopaszságot. A fogai legyenek szépek és a tartása. És legyen nagyjából az én korosztályom.
Ezen belül kb mindenki tetszik.:D
10-es! Az volt a kérdés, hogy a csajok milyen pasira gerjednek be?
Most miért ne írhatnák a lányok, amit akarnak?!
Tedd fel te is nőkre vonatkozóan a kérdést, aztán lehet szabadjára engedni...
#12 leírhatják, le is írták és tanulságos is volt. A valóság a valódi igényekről.
Egyetértek veled, hogy ugyanez lenne, ha arról írnék ki kérdést, hogy "Férfiak, ti milyen nőkre gerjedtek be?"
Modellek és instacsajszis képek repkednének.
De attól az még nem érvényteleníti amit írtam, pusztán annyit jelent, jogy a felszínesség nem valamelyik nem sajátsága, hanem ugyanúgy igaz a férfiak és nők nagy részére. Természetesen egyik válaszoló sem felszínes.
Nekem pl az olyan férfiak tetszenek mint Keanu Reeves a Mátrixból :) világos bőr, barna szem, sötét haj, vékony nem túl izmos testalkat.
Ehhez képest szőke hosszú hajú, zöld szemű, világos bőrű, izmos testalkatú férjem van. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!