Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos kinézetű srácot vonzóvá tehet az, hogy okosabb az átlagnál?
Nem. Van aki erre bukik, van aki arra. Kinek ez fontos kinek az. Akinek egyaránt fontos a fizikai és a szellemi rész az nem fog hátast dobni csak azért, mert az egyik megvan. Illetve, az "okosság" relatív. Egy több diplomás polihisztornak is teli van a tudása vakfoltokkal, hiányosságokkal. Hova tovább, a szociális érzék is relatív. Ahogy a második mondattal utaltam rá, kinek mi a fontos.
Erre én nem alapoznék, hogy majd csak azért leszek mások számára vonzó, mert eszes vagyok.
Mindazonáltal, ha te valóban erősségednek érzed, magabiztosságot ad neked és elhiszed, hogy számt... az más tészta. Akkor igenis vonzóbbá tesz. De nem maga a szellemi tőke. Hanem az attitűd amit kölcsönöz.
Attól függ,hogy mit értesz/gondolsz átlag alatt. Elég sok ember (nő és férfi egyaránt) van akinek az IQ-ja nem üti meg az átlagot, inkább átlag alatti,. Ha egy ember buta, nincs racionális gondolkodása,az számomra nem vonz, még akkor sem ha egyébként előnyös a külseje.
Ha viszont van egy pasi akinek átlagos a külseje, de értelmes, okos, intelligens, figyelmes,bárhol megjelenhetek Vele mert mindenkivel megtalálja a közös hangot, és el tud intézni fontosabb dolgokat,annál egyértelmű,hogy pozitívum az okossága.
It tehát az a kérdés,hogy mit értesz átlagos értelmi szintnek, és mit értesz átlagnál okosabbnak.
Ha valaki okoskodó - ahogy írják is-, csak a lexikális tudása van meg, nem gondolkodik racionálisan,az nekem nem átlagosnál okosabb.
Viszont attól is rosszul vagyok - és sok ember van ilyen- aki nem tud kitölteni egy lakcím bejelentőt, vagy képtelen egy egyszerűbb hivatalos iratot értelmezni.
#1: válaszodnak semmi értelme, nem azt kérdeztem, hogy egy arrogáns proli vonzó-e nőknek.
#2: köszi az értelmes választ
#3: köszi, arra gondolok leginkább, hogy figyelmes, intelligens, sikeres, jó meglátásai vannak, humoros pl.
De amúgy nem magamra gondolok az "okos" alatt. Nem tartom magam annak, csak érdekel, hogy mit preferálnak a nők
Nem tudom, hogy "a nők" mit preferálnak, de nekem a kimondottan magas (130 feletti) IQ határozottan vonzó. De önmagában nem elég, ha nem társul hozzá jó kommunikációs készség, műveltség, széleslátókörűség, EQ is...
Ha ezek megvannak, akkor én úgy belezúgok, hogy csak pislogok! (Nem elmélet, ez történik velem éppen.)
Nekem csak ez jon be. A mostani kiszemeltem egy nagyon okos szoftverfejleszto, minden erdekli, es sokat tud mindenrol.
Az intelligenciaja lenyugozott, es teljesen odaig vagyok erte, mert imadom en is a hosszu ejszakaba nyulo beszelgeteseket. Atlagosan nez ki, es mar fiatalon el kezdett kopaszodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!