Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kerüljek közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közelebb hozzá? 22f

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy lányt, de van egy probléma. Amikor nagyobb társaságba vagyunk (10 en kb) én akkor nem vagyok annyira beszédes és sokszor előjön a kínos csend. Nagyon kellemetlen érzés, nagyon szeretném hogy közelebb kerüljek a lányhoz de egyszerüen van egy szociális problémám hogy nagyobb társaságba eléggé csendes vagyok. Néha beszélek de legtöbbször nem. És ez szerintem kihatással van a lány és közöttem lévő kapcsolatra. Pedig kettesben egész jól el tudom engedni magam. De nem lehet mindig kettesben, a barátait is kedvelem
2019. aug. 31. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Neki elkene engednie az exét, nem írni neki tiltani ha ez sikerül. Te jössz a képbe. Ne mond el mit erzel elég kellemetlen lenne, de lehet már ő sejti. Ha megéri küzdeni neked, várd ki vagy engedd el. De csak pólték vagy neki, ha eléggé odalenne érted feladná az exét. Én évekig küzdöttem exem miatt. De jött egy férfi akibe beleszerettem és egyáltalán nem érdekelt az exem, mert felesleges.
2019. szept. 1. 20:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt a lányt. Leírhatatlanul. Ha bármi baja esne én nem élném túl. Neki az exe az első barátja és tudjátok első nagy szerelem... Nem fogja letiltani mert nem vesztek össze,a távolság az egyik ok a szakításra, meg még van pár de azpk titkok. Szakítás után barátok maradtak és tartják a kapcsolatot ritkán, meg ritkán is találkoznak. Szóval a felejtés nála most itt esélytelen vagy nem tom hogyan megoldható meg mennyi idő. A srác elérhetetlenebb típus mint én, én hiába próbálom ezt megjátszani nem megy. Akkor meg nem önmagamat adnám
2019. szept. 2. 02:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Az exe ha akarna összejönni vele újra, a lány azonnal igent mondana, ezt mondta is a lány. A srác viszont nem fog összejönni vele. Ez a lány nagyon tud szeretni, látszik is, tiszta szívből mivel nagyon nehezen engedi el a volt barátját. és nekem ő kell
2019. szept. 2. 02:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszer majd tiszta fejjel fogod látni a dolgokat. Nem éri meg vele szenvedni,exéért van oda, aztán ha ő eltunik a képből úgyis lesz neki más akibe bele szeret, te meg csak úgy vagy neki,vagy kihasználja a kedvességed,érzelmi kuka leszel. És belatod felesleges köröket futsz, egy viszonzatlan szerelem sehova se fog fejlődni, és többnyire szenvedés az egész. Tudom nehéz rajta túl lépni, de ezzel magadat teszed tönkre, csaj helyében rég lekoptattalak volna h ne szenvedj felejs el, de nem tudja mit érzel.
2019. szept. 11. 06:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Próbáld magad túl tenni rajta, tiszta fejjel kell látnod a dolgokat, most nem a szíveddel, és elhatározás. Megszakítasz minden kapcsolatot vele, borzalmas lehet elképzelni, de ez nem egy mese h minden végül happyend. Itt nem lesz happyend.
2019. szept. 11. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!