Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek közelebb hozzá? 22f
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy lányt, de van egy probléma. Amikor nagyobb társaságba vagyunk (10 en kb) én akkor nem vagyok annyira beszédes és sokszor előjön a kínos csend. Nagyon kellemetlen érzés, nagyon szeretném hogy közelebb kerüljek a lányhoz de egyszerüen van egy szociális problémám hogy nagyobb társaságba eléggé csendes vagyok. Néha beszélek de legtöbbször nem. És ez szerintem kihatással van a lány és közöttem lévő kapcsolatra. Pedig kettesben egész jól el tudom engedni magam. De nem lehet mindig kettesben, a barátait is kedvelem2019. aug. 31. 16:27
2/15 anonim válasza:
Nem evidens, hogy akkor legyetek többet kettesben?
3/15 A kérdező kommentje:
És azt hogy mondjam el neki hogy miért? Barátok vagyunk de én régóta szeretem. Nem jöttünk össze soha, de ki akarom mutatni neki hogy szeretem csak nem tudom hogyan
2019. aug. 31. 17:05
4/15 anonim válasza:
Nem tudsz normálisan fogalmazni, vagy mi a baj, kérdező?
5/15 anonim válasza:
Szerintem írd le neki, hogy mit érzel iránta. Ha ismer, kedvel, és tudja, hogy félénkebb típus vagy, akkor nem fog haragudni, hogy írásban tudatod vele. Másrészt nagyon romantikus egy leírt vallomás. Lehet, hogy neki is könnyebb lesz megemészteni, ha nem szemtől szemben beszéltek erről. Ki tudja, talán ő is ugyanúgy érez irántad!
7/15 A kérdező kommentje:
Tegnap este felhívott és azt mondta hogy eszébe jutottam és hogy menjek találkozni vele és a barátaival. Mindig keresi a társaságom. Találkoztunk utána, viszont nem hiszem hogy érez irántam valamit. Az exét szereti már régóta. Ha az ex nem lenne télen már összejöttünk volna. Ezt ő is mondta, ha előbb ismer meg engem mint az exét, biztos hogy bejönnék neki.
2019. szept. 1. 13:04
8/15 A kérdező kommentje:
Rengeteg időt el tudok vele tölteni. De azaz hogy szerintem bárki tud. Mivel leginkább férfi barátai vannak
2019. szept. 1. 13:42
9/15 A kérdező kommentje:
Nem merem leirni az erzeseimet mert tudom hogy nem kolcsonos. Talakozgat az exevel neha es meg mindig szerelmes bele, es van olyan erzesem hogy meg nagyon sokaig az is lesz. Amikor vele beszel elkezd sirni meg ilyenek
2019. szept. 1. 19:01
10/15 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szereti de nem lehetnek egyutt
2019. szept. 1. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!