Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit 2 éve ismerek, tavaly nyáron oda mentem dolgozni, ahol ő is melózott. Néha beszélgettünk, meg kiderült, hogy rengeteg közös ismerősünk, barátunk van. Elég jól megtaláltuk a közös hangot, de én pár hónap múlva otthagytam a munkahelyet. Nem is nagyon beszéltünk addig. Idén nyáron visszakényszerültem. Az elmúlt két hónapba viccből elkezdtünk flörtölgetni egymással. Egyáltalán nem tetszik, és nem is kívánom, de a személyiségét imádom, és le tudnám élni az életem vele, ha nem kéne testi kapcsolatba kerülnöm vele. Néha úgy érzem, mintha szerelmes lennék belé, de nem tudnék lefeküdni vele. Ez mi lehet? Soha nem éreztem még ilyet, pedig több férfival voltam már kapcsolatba. 18L, 20F
2019. aug. 27. 12:29
1/9 anonim válasza:
A szex hozzátartozik a kapcsolathoz.Ha nem kivánod akkor nem is vagy szerelmes belé.
2019. aug. 27. 12:33
2/9 anonim válasza:
Ha minden nap vele lennél egy idő után megszeretnéd őt úgy ahogy van.
2019. aug. 27. 12:34
3/9 A kérdező kommentje:
#2: Szeretem, csak pont az a baj, hogy nem tudom, hogy. Féltékeny vagyok, ha mással beszél. De egyszerűen nem tudnám kapcsolatba elképzelni magunkat. Éjszakákat voltam vele, mikor sírt egy nő után, majd megszakadt a szívem, de még úgy is minden támogatásomban részesül. Sajnos teljesen össze vagyok zavarodva, és nem tudom milyen érzések kavarognak bennem.
2019. aug. 27. 12:40
4/9 A kérdező kommentje:
+ ha tudnám, ő mit érez pontosan, könnyebb lenne. Olyat is hallottam, hogy ha minden nap együtt lennénk, egyre vonzóbbnak látnám. Ez igaz lehet?
2019. aug. 27. 12:42
5/9 anonim válasza:
Nem vagy Te frigid?
Miért nem adsz egy esélyt a dolognak? Lehet a pasi olyat alakít az ágyban, hogy besz@rsz-behugyozol. Nem azt mondom, hogy ilyen ajtócsapkodós, falhozb@$zós, fojtogatós, hajtépős, fejrángatós, szájbaköpős durva vad rush-ban lenne részed .... de képzeld, egy romantikus érzéki szeretkezéstől is lehet markolni a lepedőt. Fene tudja. De lehet ez a témakör is olyan, amiben egyeztek, vagy legalábbis nem kell sok dologban összecsiszolódni (hagyjuk már ezt az 100% perfection elvárást, érjük be 80%-al, amiből az összecsiszolódás 90-et csinál .... nem kell mindennek Pink körben úsznia és repkedő Unikornisok kacajától visszhangoznia)
De tényleg Cicus! Minden más stimmel, ez meg egy olyan dolog amiről úgy alkotsz véleményt, hogy ki se próbáltad!
2019. aug. 27. 13:27
6/9 anonim válasza:
Másokkal eltudod képzelni a testi együttlétet? Volt részed ilyesmiben? Lehet, hogy alapból nem vonz az ilyesmi annyira senkivel sem?
“le tudnám élni az életem vele, ha nem kéne testi kapcsolatba kerülnöm vele”
Ezt hogy érted? Tehát ezt úgy képzeled el, hogy egyáltalán nem lennél testi kapcsolatbab senkivel az életedben? Vagy csak vele nem, inkább más fèrfiakkal, míg ō az élettàrsad?
2019. aug. 27. 14:19
7/9 anonim válasza:
Van ilyen, a személyisége tetszik, viszont nem vonzódsz hozzá szexuálisan ez pedig fontos egy kapcsolatban. Eléggé fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen gondolataid legyenek, hogy ha ezt és ezt feladom akkkor egyébként tök jó. Lesz olyan aki személyiségileg is és testileg is vonza fog higgy nekem.
2019. aug. 27. 14:39
8/9 A kérdező kommentje:
#6 igen volt már több pasival is, és sok mindenkihez vonzódók testileg most is, de neki a lelke tetszik.
2019. aug. 27. 14:46
9/9 A kérdező kommentje:
#6 illetve pont hogy csak a lelke.. és ezen nem tudok kiigazodni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!