Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam valamit a férfi?
Ha valakivel telefonál, előfordul, hogy megfeledkezve magáról, hosszú ideig a szemembe néz közben. Volt, amikor velem kapcsolatos dologról beszélt közben valakivel (amikor egy fontos dologban kértem a segítségét és ezen ügyködött), de volt, hogy teljesen másról beszélt.
Ha ketten vagyunk, meglepően oldott a hangulat, jókat nevetünk, mintha semmi gond nem lenne a világon. Ha megjelenik valaki más is, akkor visszább veszünk ebből. Persze akkor is viccelődünk, de kevesebbet, nincsenek sírva nevetések.
Sokszor észreveszem, hogy ha van rá lehetőség, azon van, hogy minél közelebb legyen hozzám, akár meg is érintsen. Nem feltűnően, inkább véletlennek álcázva, emiatt nem tudom eldönteni, hogy ez szándékos részéről, vagy tényleg véletlen. A gyakorisága miatt talán szándékos...
Ha érezne bármit, azt észrevennéd. Elhívna kávézni, elmennétek moziba, stb... Mondjuk függ attól is, hogy van-e valamelyikőtöknek valakije.
Nem írtad, de gondolom egy munkahelyen dolgoztok. Hány évesek vagytok?
Egy helyen dolgozunk, de sajnos csak szezonmunka, 1-2 héten belül véget is ér. Talán utána kiderül, hogy volt-e bármi szándéka.
Én 23 vagyok, ő 29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!