Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mai férfiak tudnak küzdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak tudnak küzdeni a szerelmükért?

Figyelt kérdés

Szerintetek?

Hogy látjátok lányok?

Na és ti fiúk?

2019. aug. 23. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mármint hogy KIVEL vagy MIVEL kellene küzdeni? Ezt tisztázzuk először, kérdező.
2019. aug. 23. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én volt, hogy küzdöttem, de sajnos cserébe csak fájdalmat kaptam.
2019. aug. 23. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem érdemes,ha jön jobb úgyis pattint.
2019. aug. 23. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Igen, tudnak!

48Ffi

2019. aug. 23. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Harcolnék, de nincs kiért....
2019. aug. 23. 20:57
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút. Kapcsolatban ez hétköznapi dolgokban odafigyelésben, törődésben jelenik meg. Ha küzdeni kell valakiért, meg kell nyerni, az inkább bizalmatlanná tesz, mert akkor ezek szerint ő nem akarja a dolgot, csak az egóját kell emelni, de ő valójában nem akar kapcsolatot. Én ezt tekintem küzdelemnek... illetve küszködésnek, mivel ez viszonzatlan, mert csak az egyik küzd, a másik meg nem akar semmit. Ilyen kérető stílusért nincs értelme küzdeni. De olyanért igen, akiben van remény, hogy őszintén ő is akarja a kapcsolatot, és nem néz kifelé.
2019. aug. 23. 20:58
 7/13 Lazy Lover ***** válasza:
83%
Az már régen rossz ha küzdeni kell
2019. aug. 23. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:

A "régiek" ugyanolyan voltak, mint a mostaniak, csak más technikai körülményekkel és más világrendben. De az alapjellemek ugyanezek voltak. Innentől értelmetlen a "mai" jelző.

Van aki igen, van aki nem. Van aki akkor, ha értelmét látja. Van aki akkor is, ha semmi értelme nincs és mindenki rajta röhög. Van aki akkor, ha a nő is érte, ő pedig a nőért, és így fair szerinte.

Mindenki másmilyen.

2019. aug. 23. 21:06
 9/13 A kérdező kommentje:
6-os! Te nő vagy férfi vagy?
2019. aug. 23. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Tojnak bele. Majd lesz más. Így gondolkodnak nagyon sokan.20-60 között.

2019. aug. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!