Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam meg hogy szeret, ha nem mondja? N
Figyelt kérdés
Ha kérdezem se mondja, csak annyit, hogy szerinted? Meg hogy nem lennék veled, de egyértelműen nem mondja ki hogy szeretlek.
Egyáltalán ha ezeket így mondja, ez is azzal egyenlő hogy szeret, vagy pont hogy nem?
Férfiról van szó.
2019. aug. 20. 14:24
1/9 anonim válasza:
Lehet, még nem áll rá készen, hogy kimondja. Nehezen mutatja ki az érzéseit?
2/9 anonim válasza:
Én egy egész életet le tudnék úgy boldogan élni, hogy nem mondja ki a szót. Nem számítanak a szavak, nem jelentenek semmit, kizárólag a tettek számítanak. A tettekből, figyelmességekből, a másik hozzáállásából pedig szerintem simán érezhető, hogy valaki szeret-e vagy sem, teljesen mindegy, hogy ki van-e mondva.
3/9 anonim válasza:
Pont ünnepnap van, remek alkalom mozizni. Nézzétek meg a Ghost-ot!
4/9 anonim válasza:
#2, az is egy tett, hogy kimondja, amit érez.
Nekem még nem jelentett problémát.
5/9 anonim válasza:
4 Az is egy tett, tény, de az is tény, hogy vannak emberek, akiknek a szavak nem jelentenek semmit és akiknél egy szerelmi vallomás nem ad hozzá semmi pluszt a kapcsolathoz. Nekem se probléma kimondani, szoktam is, mert a férjem igényli, de alapvetően olyasmi a hozzáállásom, mint annak a bizonyos székelynek "egyszer kimondtam, majd ha változik szólok"..
7/9 anonim válasza:
Noss, ezt elvileg egy érett ember érzi is.
A gesztusaiból, a figyelmességéből, törődéséből, az, hogy te milyennek érzed magad mellett, és ő te melletted.
8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy se volt olyan aki minden pillanatban mondta, mert úgy van vele hogy ha mindig mondja akkor elvész úgymond az értéke és jobban tudja értékelni a másik ember ha nem mondja minden nap. Egy pár hónapja nem mondja.
2019. aug. 20. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!