Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen esetekben ne higyjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetekben ne higyjük el a férfi szájából, ha azt mondja, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Kihasznál, nem tetszem neki igazán, mint nő?

2018. dec. 11. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha közben nem néz a szemedbe, az intő jel lehet, vagy ha semmi érzelem nem látszik közben rajta. Ha feltűnően zavarban van, az nehéz ügy: jelenthet ez is hazugságot, de akár azt is, hogy annyira a hatásod alatt van, hogy szinte megőrül érted.
2018. dec. 11. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Egy férfi inkább a tetteivel próbálja kifejezni az érzelmeit, de ha ritkán beszél is róla azt lehet látni. A szemeiben is látszik a szeretet, abban ahogy hozzád ér, ahogy óv téged, ahogy viszonyul hozzád és az összes szalajtásodhoz,hisztidhez.
2018. dec. 11. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Nekem volt olyan pasim aki szemrebbenés nélkül mondta,hogy szeret, hogy hiányzok ha nem vagyok Vele. Amit akár el is hihettem volna, őszintének tűnt, a szemembe nézett, átölelt, hozzábújt...és tulajdonképpen semmi nem utalt az ellenkezőjére.Mégis tudtam,hogy ennek csak töredéke igaz.

De arra rájön az ember ha odafigyel,hogy vannak olyan pasik akik azt mondják amit hallani akarsz.

Ideig-óráig akár elámíthat, de ha kellően okos vagy és odafigyelsz arra is ami a szavai mögött van, rájössz,hogy mi fedi a valóságot.

2018. dec. 11. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is volt olyan pasim aki szemrebbenés nélkül mondta minden alkalommal, hogy szeret. Egy idő után feltűnt, hogy sehova nem megyünk. Meg hogy egy fillért nem költ rám. Igaz Ő sem fogadott el semmit. Első évben vettem édességet ezt azt névnapjára. Fura volt, azt mondta, legyen inkább a gyerekemé... (elváltak vagyunk) Szülinap, nőnap mintha nem is lett volna. Ha mégis adott valamit (zeller a kertből), mindig mondta "semmibe sem kerül". A végén ezt már nagyon megalázónak éreztem. Rájöttem csak egy szexkapcsolat voltam neki.
2018. dec. 11. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Fontosak a férfi tettei. Nekem sokan hazudtak már szerelmet, a párom viszont bizonyítja is hogy szeret, velem van a nehéz időkben, időt fordít rám, szó nélkül besegít a házimunkában ha látja hogy el vagyok havazva, stb. Ha nem szeretne, nem fordítana időt és energiát rám.
2018. dec. 11. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul az ahogya nő szeret, nem biztos hogy kielégíti a te szeretetvágyadat.Egy racionális férfi és egy romantikus nő szerelme válhat pokollá is a különböző szeretetnyelvek miatt.
2018. dec. 11. 13:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjátok már el mi az baj a válaszommal?!
2018. dec. 11. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, neked nem tudnod kell, hogy a férfi szeret-e, hanem elérni, hogy szeressen, s ha elérted, fenntartani ezt az állapotot. Mire mész azzal, ha tudod? Holnapra elmúlhat, ha nem vigyázol rá, ha nem ápolod a kapcsolatot.
2018. dec. 13. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Le merném fogadni, hogy az első választ egy nő írta, a másodikat meg egy férfi.

Bírom, amikor valaki nem ért a másik érzelmeinek letapintásához, de mégis azt hiszi magáról, hogy nagy szakértő. Nem, a férfinak a viselkedése akkor, amikor válaszolnia kell, hogy szeret-e, nem releváns. Akkor az egész szituáció arról szól, hogy most mit kell mondani, és hogyan kell mondania, hogy majd ne csessze el. Ha nem elég érzelmesen mondja, hazudik, ha érzelmesen mondja, akkor megjátssza. Aki így akarja kicsikarni és eldönteni a választ, az gyerekes, hiába van akár 30-40 éves.

Amit később írtak, hogy hogyan viszonyul hozzá amikor segíteni kell, mivel készül szülinapjára, névnapjára, az már valamivel jobb mutató.

Hiába szeret téged, amikor vizsgáztatni akarod ezzel, akkor biztos hogy nem tud normálisan válaszolni. Az meg se fordul a fejedben, hogy lehet neked se kell ezt alanyi jogon elhinni, hogy te szereted őt, és akkor te is bizonygathatod sokféleképp, amikor számon kéri, és próbálhatsz meggyőző lenni, majd kiderül, mennyire vagy hiteles. Ez nem így működik, aki még így működik, annak még fejletlen az érzelmi intelligenciája.

2018. dec. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!