Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetekben ne higyjük el a férfi szájából, ha azt mondja, hogy szeret?
Nekem volt olyan pasim aki szemrebbenés nélkül mondta,hogy szeret, hogy hiányzok ha nem vagyok Vele. Amit akár el is hihettem volna, őszintének tűnt, a szemembe nézett, átölelt, hozzábújt...és tulajdonképpen semmi nem utalt az ellenkezőjére.Mégis tudtam,hogy ennek csak töredéke igaz.
De arra rájön az ember ha odafigyel,hogy vannak olyan pasik akik azt mondják amit hallani akarsz.
Ideig-óráig akár elámíthat, de ha kellően okos vagy és odafigyelsz arra is ami a szavai mögött van, rájössz,hogy mi fedi a valóságot.
Le merném fogadni, hogy az első választ egy nő írta, a másodikat meg egy férfi.
Bírom, amikor valaki nem ért a másik érzelmeinek letapintásához, de mégis azt hiszi magáról, hogy nagy szakértő. Nem, a férfinak a viselkedése akkor, amikor válaszolnia kell, hogy szeret-e, nem releváns. Akkor az egész szituáció arról szól, hogy most mit kell mondani, és hogyan kell mondania, hogy majd ne csessze el. Ha nem elég érzelmesen mondja, hazudik, ha érzelmesen mondja, akkor megjátssza. Aki így akarja kicsikarni és eldönteni a választ, az gyerekes, hiába van akár 30-40 éves.
Amit később írtak, hogy hogyan viszonyul hozzá amikor segíteni kell, mivel készül szülinapjára, névnapjára, az már valamivel jobb mutató.
Hiába szeret téged, amikor vizsgáztatni akarod ezzel, akkor biztos hogy nem tud normálisan válaszolni. Az meg se fordul a fejedben, hogy lehet neked se kell ezt alanyi jogon elhinni, hogy te szereted őt, és akkor te is bizonygathatod sokféleképp, amikor számon kéri, és próbálhatsz meggyőző lenni, majd kiderül, mennyire vagy hiteles. Ez nem így működik, aki még így működik, annak még fejletlen az érzelmi intelligenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!