Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is a szerelem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a szerelem az egyetlen dolog, amiért megéri élni?

Figyelt kérdés
Mi másért? Pénzért nem, szar barátokért nem.. akkor miért? Semmi másnak nincs értelme.
2019. aug. 17. 21:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, a legnagyobb probléma az egészben te magad vagy. Hiába ír ide bárki bármit, te mindenre találsz valami kifogást és az egód által kitalált b..romságot.

A te életed egy nagy rakás szerencsétlenség.

Nem kötelező élni, ha nem akarsz.

2019. aug. 17. 22:23
 22/26 A kérdező kommentje:
21-es: direkt kifejtettem az egyik kommentben, hogy nem kötekedni akarok, csak leírtam hogy amit mások írtak, az engem miért nem tesz boldoggá. Faxt kell kötekedni? Normális életem van, munkám, lakásom satöbbi, mégsem ezek tesznek boldoggá engem, hanem ha szerethetek valakit és ezzel együtt megélek minden szenvedést, csalódást, örömöt stb. Engem ez az érzés mozgat, enélkül szürkék a napok. Számomra. De direkt azért írtam ki ezt a kérdést, hogy meghallgassak másokat is. 🤦🏻‍♀️
2019. aug. 17. 22:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Nálam például az alkotói kiteljesedés, illetve az elmém pallérozása (NEM iskolarendszeren belül, hanem autodidakta módon), és másoknak való segítés a fejlődésben, amennyiben erre NEKIK van igényük. Meg újabb és újabb készségek kifejlesztése saját magamban, és amennyiben sikerül, a módszer továbbadása másoknak.
2019. aug. 18. 02:45
 24/26 anonim ***** válasza:

Az a baj, kérdező, hogy bármit írunk te találsz valami kifogást. Akkor minek írjunk? Rajtad valóban nem segít az hogy az én barátaim már 28 éve a legjobb barátok, és ezt nem sínylette meg az sem, hogy én több évet éltem közben külföldön, ahogyan mos a másik barátnőm él kint már vagy 4 éve. De szinte napi szinten tartjuk a kapcsolatot, bármi baj van, előbb fordulunk egymáshoz, mint rokonokhoz. Eddig sem volt szokásunk hátba szúrni egymást, ezután sem fogjuk.

Az a baj, ha te így vélekedsz az emberekről, akkor az sokat elmond rólad is. Nekem eszembe sem jutna, hogy megcsalnak, elhagynak, hátba szúrnak, pedig azért előfordult már egyszer kétszer. De mivel a hitem és a lelkesedésem töretlen, az élet csodálatos emberi kapcsolatokkal ajándékozott meg. Ha te eleve csak rosszra számítasz és már az első csalódásnál feladod, hosszú és magányos életed lesz. És persze, az emberi kapcsolataidat gondozni kell, mint egy virágot. Nagyon károsnak tartom azt a nézetet, hogy csak magaddal érdemes törődni.

Nézz meg egy virágot. Van érelme az életének? Csinál valamit? Jó neki? Még öntudata sincsen, nem tudja élvezni az életet. Miért él? Mi az értelme a létezésének? Az hogy szép? Nem mindegy, lehet hogy senki sem látja soha. Akkor meg? Max annyi hogy a virágpor miatt rászáll néha a méhecske és a virágporából méz lesz. Még egy virág életének az értelme is abban van, amit ad. Ha nem ad semmit, észrevétlenül fog a semmibe hullani. Te pedig annyival több vagy, mit egy virág!

2019. aug. 18. 09:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Számomra a szerelem az egyik dolog amiért gyűlölök élni.
2019. aug. 18. 09:05
 26/26 A kérdező kommentje:
25: ez is igaz
2019. aug. 18. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!