Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is a szerelem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a szerelem az egyetlen dolog, amiért megéri élni?

Figyelt kérdés
Mi másért? Pénzért nem, szar barátokért nem.. akkor miért? Semmi másnak nincs értelme.
2019. aug. 17. 21:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%
Másokon való segítés.
2019. aug. 17. 21:03
 2/26 anonim ***** válasza:
31%

Igen.

Csak ezen a bolygón mindenki mentális beteg. Szóval senki nem alkalmas szerelmi partnernek.

Így a végén mindig egy olyan traumába torkollnak a kapcsolatok, ami miatt kikészülsz.

2019. aug. 17. 21:04
 3/26 anonim ***** válasza:
29%

A szerelem egy idő után elmúlik és átveszi helyét a sokkal mélyebb szeretet.

Mindenkinek más miatt érdemes élni.

Anyukám története:

44 évesen daganatos beteg lett, 56 évesen meghalt. 12 évig küzdött a daganattal. Én voltam neki a motiváció, hogy ne gyerekként kelljen őt elveszíteni, hanem már felnőttként. Apával küzdöttünk a végletekig, de sajnos a betegség erősebb volt. Apa nagyon megszenvedte anya elvesztését.

2019. aug. 17. 21:04
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos személyekért megéri élni, de sajnos nehéz ilyen személyt találni.
2019. aug. 17. 21:06
 5/26 A kérdező kommentje:
Első: nekem az nem okoz örömet. Attól még nem lesz jobb semmi, IGAZÁN csak magán segíthet az ember
2019. aug. 17. 21:09
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
In part of...🙂
2019. aug. 17. 21:10
 7/26 anonim ***** válasza:
38%
Nincs még gyereked, nyilván.
2019. aug. 17. 21:14
 8/26 anonim ***** válasza:
76%
Valójában: A Szeretet ❤️
2019. aug. 17. 21:16
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Az allitasodat en kibovitenem a szeretetre. Lehet ez a csaladod, de akar a kulturad vagy a termeszet szeretete is.
2019. aug. 17. 21:16
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A szeretetért érdemes élni,mert a szerelem elmúlik. No és egy rakás más dologért. (A természet, a zene,a tánc, a művészet, utazások és ezáltal más kultúrák megismerése, a tudás gyarapítása, barátságok, emberi kapcsolatok és ez visszavisz oda: szeretet.)

Nekem csakis stabil, csodálatos barátságaim vannak amelyekért végtelenül hálás vagyok. És ezek a dolgok amiket felsoroltam, többé-kevésbé jelen vannak az életemben. A szerelem már rég nincs jelen, Igen, hiányzik, de annyi minden más van ami boldoggá tesz, a szerelem ennek a csodás mozaiknak csak egy része, nélküle is jó, bár vele még jobb lenne, persze. De a boldogságomat nem veszi el a hiánya.

Nézd meg a Gandhi című filmet. Az jól mutatja, hogy az erkölcs és a hit is végtelenül boldoggá tehet, sőt. Ami még fontosabb: te is boldoggá tehetsz másokat általa. A boldogság nem az, amid van, hanem az út, amin jársz.

2019. aug. 17. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!