Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a szerelem az egyetlen dolog, amiért megéri élni?
Igen.
Csak ezen a bolygón mindenki mentális beteg. Szóval senki nem alkalmas szerelmi partnernek.
Így a végén mindig egy olyan traumába torkollnak a kapcsolatok, ami miatt kikészülsz.
A szerelem egy idő után elmúlik és átveszi helyét a sokkal mélyebb szeretet.
Mindenkinek más miatt érdemes élni.
Anyukám története:
44 évesen daganatos beteg lett, 56 évesen meghalt. 12 évig küzdött a daganattal. Én voltam neki a motiváció, hogy ne gyerekként kelljen őt elveszíteni, hanem már felnőttként. Apával küzdöttünk a végletekig, de sajnos a betegség erősebb volt. Apa nagyon megszenvedte anya elvesztését.
Nem. A szeretetért érdemes élni,mert a szerelem elmúlik. No és egy rakás más dologért. (A természet, a zene,a tánc, a művészet, utazások és ezáltal más kultúrák megismerése, a tudás gyarapítása, barátságok, emberi kapcsolatok és ez visszavisz oda: szeretet.)
Nekem csakis stabil, csodálatos barátságaim vannak amelyekért végtelenül hálás vagyok. És ezek a dolgok amiket felsoroltam, többé-kevésbé jelen vannak az életemben. A szerelem már rég nincs jelen, Igen, hiányzik, de annyi minden más van ami boldoggá tesz, a szerelem ennek a csodás mozaiknak csak egy része, nélküle is jó, bár vele még jobb lenne, persze. De a boldogságomat nem veszi el a hiánya.
Nézd meg a Gandhi című filmet. Az jól mutatja, hogy az erkölcs és a hit is végtelenül boldoggá tehet, sőt. Ami még fontosabb: te is boldoggá tehetsz másokat általa. A boldogság nem az, amid van, hanem az út, amin jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!