Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férj, feleség, "szerető"- mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj, feleség, "szerető"- mi lesz a vége?

Figyelt kérdés

Van egy férj egy feleség és egy "szerető". Én vagyok az utóbbi. A férjnek feleségnek 2 gyereke. A "szerető" egyedülálló nő. A férj és feleség boldogtalanok, a házasság kényszerből és érdekből "köttetett" 12 éve, férjnek volt érdeke, a nőnek pedig férj kellett nagyon, így kényszerből elvette a nőt. A férj boldogtalanságára hivatkozva és arra, hogy soha nem szerették egymást, évek óta "csajozik", párhuzamosan több nővel is, nem is csinál belőle titkot, keresi akiért válni lehetne. De soha nem csalta meg a feleséget és nem is tenné. Az nem tiszta, hogy gyávaságból e, vagy mégis szereti a feleséget.... A feleség évek óta halálosan féltékeny, minden perccével elszámoltatja férjet de nem engedi válni. Amolyan csiki-csuki játék ez, amikor férj nagyon "messzire megy" és feleség már nagyon hisztizik, olyankor szünetel a csajozás, következnek az "engesztelés napjai", majd kezdődik minden elölről. És ez így megy már évek óta. A férj azonban egyszer csak találkozik az " igazival". Az Igazi olyan hatással van rá, hogy az összes többi nővel befejezi a kapcsolatát, mert állítása szerint halálosan szerelmes lesz az "igaziba" és úgy érzi eljött az idő, van kiért otthagyni a feleségét, azt ugyan még nem tudja, hogy hogy... A feleség megtudja ezt, mert férj nem is csinál belőle titkot, még jobban örjöng, szinte megfolytja ragaszkodásával és hisztijével a férjet, zsarolja, fenyegetőzik, nem engedi válni. Pedig férj Igazival sem csalja meg a feleséget, Igazi sem lenne szeretője soha a férjnek, de nagyon szereti. Viszont a férj lelkileg annyira kötődik Igazihoz, hogy nem bír vele szakítani, pedig az Igazi már többször próbálta lezárni a kapcsolatot, mondván, ennek nincs értelme, soha nem megy a férfi után, pedig nagyon szereti és neki is nehéz ez a helyzet, de a férfi nem engedi el, mindig megy utána... Feleség örjöng, hisztizik, zsarol továbbra is. A férj már nagyon kimerült lelkileg, mert a "szeretőt" nem bírja elveszíteni, nagyon kötődik hozzá, viszont nagyon nem bírja már az otthoni feszült állapotot sem. Most férj pár napja eltűnt, csend van, nagyon rossz lelkiállapotban van, a "szerető" véletlenül megtudta, hogy egy baráttól tanácsot kért, mert nem tudja, hogy mit csináljon, teljesen össze van zavarodva. "Szerető" csendben van, nem keresi, nem zaklatja a férjet, a döntést rábizta....

Mi lehet a vége a történetnek?

2019. aug. 17. 15:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/136 A kérdező kommentje:
Én biztos, hogy nem, mert egy ismerősöm ajánlotta röhögve az oldalt, hogy itt majd jön a tuti válasz, ha az övè nem elég.. Most már èrtem, hogy mièrt. :-)
2019. aug. 17. 16:55
 22/136 Diazepam ***** válasza:
100%
Nem kell az országból eljönnie. Költözzön egy utcával arrébb. De gondolom erre is van kifogás.
2019. aug. 17. 16:58
 23/136 A kérdező kommentje:
Egy boldogtalan házasságban élő férfit nem ELSŐSORBAN egy nő függetlensége és "ereje" vonz. Sőt... Erős, határozott nőből van otthon is. A szerelem pedig nem jelenti azt, hogy egy nő nem erős és határozott...
2019. aug. 17. 17:01
 24/136 A kérdező kommentje:

Azt nevetem, hogy az a jó, hogy összesen két ember válaszolt arra a kérdésre, amit feltettem. (Mi lesz a vége?) Az összes többi lehordott, elátkozott, megbélyegzett, lehülyézett...stb.

Így tényleg nem sok értelme van itt kérdést feltenni.:-))

2019. aug. 17. 17:31
 25/136 anonim ***** válasza:
91%

Mert olyan érdektelen a kérdésed, mint te magad.

Senki nem olvasta végig.

2019. aug. 17. 17:36
 26/136 A kérdező kommentje:
Érdektelen kérdésre 17(!!!) válasz. Mi lenne ha érdekes kérdés lenne?! :-))))
2019. aug. 17. 17:38
 27/136 anonim ***** válasza:
100%

Hát de most még is mond meg mi a ló xart mondjunk, hogy ha folyamatosan csak azt hajtogatod, hogy ezt nem tudja ezért és azért... Folyamatosan csak mentegeted, holott te magad is látod, hogy valójában milyen az a fickó, nem véletlenül tetted fel a kérdést!....

Hát mond meg ezek után, még is milyen jelzővel illessünk téged, meg ezt az egészet???!

Egy nagy balekot látok, akit az orránál fogva húz a hapsi, mert bevetted a hazugságait, amiket előadott neked, holott a fele sem igaz abból amit állít!

Ott van erre az élő példa, a felesége! Aki féltékeny és nem akar válni! Na vajon még is melyik story a hihetőbb??

Egy sárkány háziasszony, aki fenyegeti a szegény szerencsétlen férjet, aki kényszerből vette el álmai nőjét és csinált neki nem is egy, hanem kettő gyereket??

Vagy

Inkább az a hihetőbb, hogy mind Kamu amit állít a hapsi, csak hogy legyen neki egy balek szeretője, akit akkor vesz elő mikor kedve szottyan, és teletömi a fejét minden féle hazugsággal, csak hogy nehogy elmenjen a szerető, mert akkor nem kapja azt meg amit akar???

Ne legyél már ilyen idióta kis naiv!!!

Mond csak, hány éves is vagy kérdező??!! 16, vagy 22??? A hapsi meg lefogadom van vagy 40-50 éves.... Nincs több kérdésem!

2019. aug. 17. 17:42
 28/136 anonim ***** válasza:
100%
Nem a téma érdekltelen, hanem te, meg amit (ahogy) összehordtál. De látom, a szövegértés se az erősséged.
2019. aug. 17. 17:46
 29/136 anonim ***** válasza:
100%

"elveszít munkát, állampolgárságot, mindent. Ha eljön, egyenlő azzal, hogy ő akar válni, tehát fizethet 6 életen át..."

1. Az állampolgárságot nem lehet elveszíteni. Ha kettős állampolgár, akkor az is marad. A válás ezen semmkt sem változtat.

2. Mit kell fizetnie váláskor, ha eleve érdekből köttetett a frigy?! Nem ő ment érdekből a nőhöz?

3. Az embernek 1 élete van, nem 6.

Szóval a történet vége az, hogy a fickó továbbra is nőzik makd, te meg koppansz egy jó nagyot. Ha Igazi lennél, má rég veled lenne.

2019. aug. 17. 17:48
 30/136 A kérdező kommentje:

Nem hazudik, mert több közös ismerősünk van és mind ismeri az életét. Efelöl nincs kétségem, ha lenne,szóba sem álltam volna vele. Itt az volt a kérdésem, hogy van egy adott szitu, szerintem minden lényeges körülményt leírtam,elég érthetően. Erre válasz nem, csak mocskolódás, "anyukázás" jött, igen szép számban. Ami nem baj, csak nem értem akkor az oldal lényegét...

Bíztam benne, hogy nem azon kell itt harcoskodni, hogy mennyi valóságalapja van egy adott történetnek, hanem tényleg VÁLASZT kap az ember arra, amit kérdezett.

2019. aug. 17. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!