Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj, feleség, "szerető"- mi lesz a vége?
Van egy férj egy feleség és egy "szerető". Én vagyok az utóbbi. A férjnek feleségnek 2 gyereke. A "szerető" egyedülálló nő. A férj és feleség boldogtalanok, a házasság kényszerből és érdekből "köttetett" 12 éve, férjnek volt érdeke, a nőnek pedig férj kellett nagyon, így kényszerből elvette a nőt. A férj boldogtalanságára hivatkozva és arra, hogy soha nem szerették egymást, évek óta "csajozik", párhuzamosan több nővel is, nem is csinál belőle titkot, keresi akiért válni lehetne. De soha nem csalta meg a feleséget és nem is tenné. Az nem tiszta, hogy gyávaságból e, vagy mégis szereti a feleséget.... A feleség évek óta halálosan féltékeny, minden perccével elszámoltatja férjet de nem engedi válni. Amolyan csiki-csuki játék ez, amikor férj nagyon "messzire megy" és feleség már nagyon hisztizik, olyankor szünetel a csajozás, következnek az "engesztelés napjai", majd kezdődik minden elölről. És ez így megy már évek óta. A férj azonban egyszer csak találkozik az " igazival". Az Igazi olyan hatással van rá, hogy az összes többi nővel befejezi a kapcsolatát, mert állítása szerint halálosan szerelmes lesz az "igaziba" és úgy érzi eljött az idő, van kiért otthagyni a feleségét, azt ugyan még nem tudja, hogy hogy... A feleség megtudja ezt, mert férj nem is csinál belőle titkot, még jobban örjöng, szinte megfolytja ragaszkodásával és hisztijével a férjet, zsarolja, fenyegetőzik, nem engedi válni. Pedig férj Igazival sem csalja meg a feleséget, Igazi sem lenne szeretője soha a férjnek, de nagyon szereti. Viszont a férj lelkileg annyira kötődik Igazihoz, hogy nem bír vele szakítani, pedig az Igazi már többször próbálta lezárni a kapcsolatot, mondván, ennek nincs értelme, soha nem megy a férfi után, pedig nagyon szereti és neki is nehéz ez a helyzet, de a férfi nem engedi el, mindig megy utána... Feleség örjöng, hisztizik, zsarol továbbra is. A férj már nagyon kimerült lelkileg, mert a "szeretőt" nem bírja elveszíteni, nagyon kötődik hozzá, viszont nagyon nem bírja már az otthoni feszült állapotot sem. Most férj pár napja eltűnt, csend van, nagyon rossz lelkiállapotban van, a "szerető" véletlenül megtudta, hogy egy baráttól tanácsot kért, mert nem tudja, hogy mit csináljon, teljesen össze van zavarodva. "Szerető" csendben van, nem keresi, nem zaklatja a férjet, a döntést rábizta....
Mi lehet a vége a történetnek?
Bármi lehet a vége, kár az időt vesztegetni agyalással bárki részéről.
Az élet nagy forgatókönyvíró, általában úgy végződnek ezek az esetek ahogyan senki sem gondolta.
A szörnyű feleség, Az igazi, és a kimerült férj című telenovella. Szulejmán méltó utódja lehetne. :))
Az "abszolút happy end" a történetnek az lenne, ha a kérdező levenné a szemellenzőt, és úgy látná a dolgokat ahogy azok vannak a maguk egyszerűségében.
Na,de! 100 szónak is egy a vége, a lényeg és a legnagyobb probléma itt az, hogy b**tok meg, jól elbeszélgettük az időt, a főtt kukorica meg az éjjel kint maradt a tűzhelyen elfelejtettem betenni a hűtőbe és megromlott. Most dobhatom ki...:-(((((((
"Köszönöm" a sok "értelmes és hasznos" tanácsot!
Sok buta szerető van aki hisz mindenféle hazudozásnak, de te viszed a prímet. Hát ezt a maszlagot amit el akar hiteni veled ez a féreg és amit TE EL AKARSZ HINNI!
Fel kéne nőni végre mindenkinek. Nincs olyan, hogy nem tud elválni, legyen bármilyen szöveg mögötte, CSAK NEM AKAR ELVÁLNI, mert amíg a föld forog, vannak és lesznek ilyen buta nők akik hagyják magukat hitegetni.
Igazából a nők azok akik olcsón vagy valami fizetségért cserébe (lakhatás, utazgatások, ajándékok, eltartás) odaadják magukat az ilyen férgeknek. Nincs semmi önbecsülésük!
N
Valamit nem értek. Kint van mondjuk Amerikában. Te itt. Nem akar hazajönni, hisz az állampolgárságért még egy ilyen szar házasságra is hajlandó volt. Hogyan fog a frigyetek szárba szökkenni? Erre sem válaszoltál, de még nem láttad élőben igaz? :-) Így könnyű nem lefeküdni vele.
Ha hazajön és bejelenti magát minimum béren, amúgy vicces lesz az asszonytartás összege.
Rendben, folytassuk, ma még ráérek :-))))
107-es!
Úgy látom te is beálltál a sorba. Értse már meg végre valaki, hogy NEM NEM TUD elválni, hanem egyelőre nem tudja, hogy hogy perkáljon le az asszonynak 100 millát (és nem ám jó magyar forintban!!!) és nem a szándékkal van a gond, csak az ide pillanatnyilag édes kevés. Való igaz, hogy kicsit későn kapott észbe, mert most kezdte el tömni a kis malac perselyt és rájött, hogy ezt én nem biztos, hogy kivárom... Ezt viszont azzal magyarázta, hogy eddig nem volt kiért komolyan elgondolkodnia a váláson. Való igaz az is, hogy akkor nyilván eddig jó volt neki a langyos állóvíz is otthon, hiszen jobb kilátás nem volt, és nem túl sokmindent kockáztatott, hiszen flörtölgethetett az asszony mellett nyugodtan, az aztán ki nem tenné soha a szűrét, legfeljebb agyára megy az állandó féltékenykedéssel, ellenőrizgetéssel. De persze egy egészséges lelkű embernek előbb-utóbb hiányozni fog az érzelem, a szeretet, a szerelem... Ezt pedig kompenzálni fogja valahogy (ital, nők, stb...)
És szerinted ebben a helyzetben mi értelme lenne annak, hogy engem hitegessen? Mire megy vele? Azért vállal minden cirkuszt otthon, hogy naponta titokban beszélhessünk 15-20 percet? (sőt, mostanában már annyira nem is titkolta, igen sokszor lebukott)
107-es a hozzászólásod utolsó részét ebben a konstellációban nem is értem. Mit remélhetnék én "fizetséget" szerinted bármiért is egy ilyen csóró embertől???
108-as, hogy ne láttam volna élőben! Szerinted hogy ismerkedtünk meg? Haza is jönne a szerencsétlen, mert már nagyon útál ott élni, de a munkája oda köti, amit most nem írok le, hogy mi, de szerinted egy delfin idomár itthon hol talál magának munkát...? Azt szeretné, hogy én menjek ki hozzá, de ez egyelőre halott ötlet, amíg nős. Ha meg én mennék ki most hozzá, lehet, hogy én halnék meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!