Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi legyen? Hogy legyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Hogy legyen? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nagyon sokáig online ismerkedtünk, majd mikor találkoztunk, valahogy elmaradt az a bumm érzés. Tudjátok, az a szikra dolog.

Mindezek ellenére összejöttünk, hisz majd "összekovácsolódunk". Azt éreztem, hogy működhet, de egy idő után elkezdett lekezelően viselkedni velem, nem is olyan romantikus alkat, mint ahogy azt leírta, sőt kifejezetten rideg. Kiderült mellesleg, hogy alkoholproblémái is vannak és vannak időszakok, mikor gyógyszeres kezelés alatt áll pszichés problémái miatt.

Mindemellett nagyon segítőkész és határozott, magabiztos figura, aki tele van szenvedéllyel, csak sajnos nem az irányomba. Azt mondja hogy szeret, de nem érzem, még az első 2 hétben éreztem, de az sem volt heves. Próbáltam vele beszélni, hogy azt érzem, hogy falakat húz maga köré, de azt mondja nincs erről szó. Alig beszélgetünk, ha együtt vagyunk mindig fáradt és jóformán "használhatatlan". Nem érzem magam jól vele, de közben annyira fáj, hogy nem ilyennek képzeltem el, hanem sokkal romantikusabbnak, szenvedélyesebbnek. Azt mondja, hogy az új munkahelye emészti fel minden idejét, én ezt elhiszem, hisz voltam hasonló helyzetbe, de egy kapcsolatnak pont az elején kéne hogy legyenek ezek a nagy szenvedélyek, nem? A mély érzések, stb stb. A kiégés is nagyon közel van hozzá. Egyik percben pörög, darál, megy, a másodikban depressziós, alszik és meredten néz maga elé.

Úgy érzem, hogy fejlődhetnék mellette, mint ember, hogy hogyan álljak ki magamért, stb. De inkább csak mint barátok...Azt érzem, hogy anynira akarom őt szeretni, hisz jó ember, oltári a szex is, de az intellektuális része a dolognak elfogyott vagy kimerült... Sokszor puszilom meg, megcsókolom, de nyilvános helyen alig akarja megfogni a kezem, pedig mondtam neki hogy igénylem. Viszont benne van minden hülyeségben, mindig megyünk valahova meg világot látunk stb. Csak az a baj, hogy ezek nem megélt pillanatok...ha értitek mire gondolok. Pl. lementünk a Balatonra, és ott voltunk megérkeztünk és ennyi. Én imádom ott nézni a vizet meg a tájat, ő pedig már megunta 2 perc alatt, pedig várta, hogy ott legyen már hetek óta. Vagy pl szex után azonnal rágyújt, nekem ez nagyon ellenszenves. Hiába kérem, hogy még bujjon oda pár percig, nem megy neki. Hiányzik az intimitás és a romantika. Mondtam neki, de hárít hogy ez nem az ő hibája. Én felelősséget vállalok sok esetben, de most azt érzem, hogy rengeteg mindent megteszek, hogy működjön, de viszonzást nem kapok.

Ti mit gondoltok erről? Mi a véleményetek?

2019. aug. 16. 22:23
 1/6 A kérdező kommentje:
én 27 és ő 30 éves.
2019. aug. 16. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyiből már teljesen egyértelmű, hogy nem illetek össze. Ha nem érzed jól magad mellette, akkor jobb, ha külön utakra tértek.
2019. aug. 16. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Ezért nincs értelme annyi felesleges körnek online. Beszéltek pár órát csak. Szimpi ? Oké, akkor találkozni kell, aztán személyesen folytatni. Nem tudom, hogy ennek mégis mi a franc értelmét látjátok így általánosságban, mikor nagyon jól tudjátok, hogy a vonzalom mindenképpen kell egy kapcsolathoz, az pedig nem alku tárgya.

33/f

2019. aug. 16. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Te is nagyon jól tudod mi a baj.

Az embereknek nem ilyen "majd összekovácsolódunk" alapon kéne összejönni...szimplan ennyi

Nem illetek egymáshoz, mindkettőtök jobban jár ha külön utakon folytatjátok

2019. aug. 16. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem illetek össze, akkor nem illetek össze. Van ilyen... 🙂
2019. aug. 17. 07:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon egyoldalú a dolog, találsz te különbet is szerintem. Elég önző embernek tűnik...

(Off: hogy lehet jó a szex, ha nincs szikra?)

2019. aug. 17. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!