Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan győzzem le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan győzzem le ezt a féltékenységet?

Figyelt kérdés

vidéken leszek rokonoknál a hétvégén. Addig a párom ( nemrég jöttünk össze) a haverjaival lesz egy házibuliban ahol ott lesz a csaj akivel kavartak előttem.

Ezt mondta nekem, megkérdezte, hogy nem zavar-e. Természetesen mondtam, hogy menjen nyugodtan de azért nem tudok 100% ig örülni ennek mert félek, hogy ott összezárva a csajjal mi van ha fellángol köztük valami, én meg addig vidéken izgulhatok egész nap ezen és még a rokonaim is látják hogy ideges vagyok

2019. aug. 15. 08:41
 1/1 anonim ***** válasza:
81%

Egyértelmű, hogy szereted a párod, ezért a féltékenységed is természetes. Az a tény, hogy megkérdezett téged erről a helyzetről azt bizonyítja, számára is fontos vagy.

Nem őrizheted állandóan, ha meg akarná tenni, akkor megteszi vidéki út nélkül is.

Bíznod kell benne és nem forgatni magad egész hétvégén.

2019. aug. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!