Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mesében azért nyeri el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mesében azért nyeri el a szokeherceg a lány szívét mert nincs konkurenciája?

Figyelt kérdés
A való életben én hiába vagyok szőke herceg, hiába nézek ki jól,van humorom, rengeteg tervem jó programok,ez önmagában édeskevés, mert bármikor jöhet egy jobb egy szebb egy sikeresebb.
2019. aug. 13. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél van szebb és jobb.
2019. aug. 13. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan. Konkurenciája nincs, vagyona viszont van. A nőknek meg az utolsó számít! Ha van lóvéd, minden nő rádzizzen. Sőt, ha havi 800-900 ezres nettó fizetésed van, akkor még verheted is Őket, akkor sem hagynak el, csak nekik ne kelljen elmenni dolgozni, meg finanszírozd mellette a kis életkéjüket!
2019. aug. 13. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Rengeteg olyan mese van, hogy a király meghirdeti hogy ahhoz adja a lányát, aki mit tudom én, el tud bújni előle úgy, hogy ne találja meg, csak a példa kedvéért. És ilyenkor jön az a rész, hogy több százan tódulnak a királyi udvarba szerencsét próbálni.

Szerinted ez nem konkurencia?

2019. aug. 13. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged szeret valaki, akkor nincs számára szebb, jobb és sikeresebb.
2019. aug. 13. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért nyeri el a lány szívét, mert megmentette a sárkánytól.

Nem akar szexelni a sárkánnyal.

2019. aug. 13. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó 😂😂

Egyébként pedig mindenkinél van szebb és jobb, csak meg kell találni, akinek nem kell az a szebb és jobb mert pont te vagy az neki.

2019. aug. 13. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Miért nem jó a sárkányszex? Engem a férjem sárkánynak nevez és szeret velem szexelni. 🤣🤣🤣
2019. aug. 13. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A mesében a szőke herceg az "álompasit" testesíti meg (aki jól néz ki, és szembenéz bármilyen kihívással a kiszemeltje kegyeiért)

Azért nyeri el a szívét, mert megküzd érte, lehetetlennek tűnő akadályokon vergődik át érte.

2019. aug. 13. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos a hercegek nem szeretnek küzdeni, így királykisasszony nélkül maradhatnak.
2019. aug. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!