Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külsőségek zárnák ki számotokra, h az illetővel párkapcsolatot létesítsetek?
Csak kíváncsi vagyok. Nem akarok senkit se megbántani, de pl ilyenre gondolok, h : nekem a nagy szakáll nem tetszik, Isten tudja miért, de nagyon undorodom tőle.
Minden választ előre is köszönök!
Fültágító, és bármilyen hasonló tágítós piercing.
A piercingeket sem kedvelem túlzottan.
Raszta.
Minden más szerintem oké.
Jaj persze, most sajnáljunk igaz?🙄Amúgy amíg valakinek a saláta punci is kizáró ok, addig ne mondjuk már, hogy a férfiak nem felszínesek. Mert az még érthető, hogy legyen nagy farka, de a punci külsejének aztán semmi köze az élvezethez :D
Alapvető higiénia hiánya
Ha sokkal alacsonyabb nálam (kevés különbség belefér)
Kövérség (bár akibe jelenleg szerelmes vagyok, rajta is van felesleg, és vele nagyon szívesen összejönnék, szóval ez is csak egy bizonyos szinttől kizáró ok)
Ha vékonyabb nálam (ami nehéz dolog lenne, mert 55 kiló vagyok)
Festett szakáll, és a hozzákapcsolódó "stílus"
Túl sok piercing. Nekem bejönnek a kicsit extrémebb külsejűek (raszta haj, kevés piercing, tetkók), a sok tetkót kifejezetten imádom, a piercing is tetszhet, de csak 1-2 max. Ha annál több van, az már taszító. A fültágítót se szeretem, de nem kizáró ok.
21/L
Valóban olyan "hatalmas" igényeim lennének? Nem hiszem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!