Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen külsőségek zárnák ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külsőségek zárnák ki számotokra, h az illetővel párkapcsolatot létesítsetek?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok. Nem akarok senkit se megbántani, de pl ilyenre gondolok, h : nekem a nagy szakáll nem tetszik, Isten tudja miért, de nagyon undorodom tőle.

Minden választ előre is köszönök!

2019. aug. 12. 11:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha pöccse van :)
2019. aug. 12. 11:46
 2/26 anonim ***** válasza:
66%

Rocker külső kizárt - hosszú haj, szakáll, fekete láncos öltözék meg társai.

Tetoválás szintén kizárt és a raszta haj is, meg minden ilyen extrém kiegészítő, fültágító, piercing. A túlsúly és a 170 cm alatti magasság is kizárt.

2019. aug. 12. 11:47
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

Ez a stílus:

[link]

😖

2019. aug. 12. 11:52
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
175 cm alatti magasság
2019. aug. 12. 11:52
 5/26 anonim ***** válasza:
77%
Alacsonyabb mint én, tetoválások ( kérdés ,mennyi s milyen,mondjuk a karján van egy oroszlánfej,az nem zavar); rossz fogak és lehellett,szakadt kinézet.
2019. aug. 12. 11:54
 6/26 anonim ***** válasza:
17%
Lehellet ,bocs autocorrebct.
2019. aug. 12. 11:54
 7/26 anonim ***** válasza:
82%

Hát lássuk csak. Igazi magyarázata egyiknek sincs, simán csak taszít egy nőnél az alábbiak mindegyike.

Szürke, hideg szemek. Még közelebbi ismerős esetében is komolyan le kell küzdenem valamit magamban, egyszerűen gyomorgörcsöm van tőle.

Rövidebb göndör haj - göndör haj alatt azt a változatot kell érteni ami leginkább a feketéknek van, de sok fehér embernél is előfordul. Tudod az a fajta amiből a "mikrofonhaj" létre tud jönni.

Kockahas, ötezres kar, pankrátor-alkat.

"Piaci kofa" arckifejezés (ezt nem tudnám jól leírni, definíciónak az egyik kolléganőm képét raknám ide, de ha el tudjátok képzelni azt az arckifejezést amit általában rosszul hangsúlyozott "he" "mennyé mán" meg ilyen mondatok követnek akkor AZ - kiegészítésnek egy állandóan a szájából kilógó cigi)

Agyonszolizott bőr

Öreganyám ruhatára. Ükanyám stílussal még kiegyezek, mert az övé az a tipikus enyhén arisztokrata 1800-as évek végi stílus volt annakidején, de nagyanyámé az a tipikus öregasszonystílus.

Tetoválások serege. Még 1-1 szolidabb elmegy, de az ilyen egész kart behálózó meg ilyen bazi nagy sas meg koponya meg kiscica meg csontváz meg egér meg szomorú bohóc meg minden így egyben már nem.

2019. aug. 12. 11:55
 8/26 anonim ***** válasza:
83%
+raszta haj, pirszing, extrém túlsúly, szivárványséró nálam is kilőve.
2019. aug. 12. 11:55
 9/26 anonim ***** válasza:
14%
Kis mell, saláta punci
2019. aug. 12. 12:12
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha alacsonyabb mint én (155cm vagyok) valahogy nagyon haverien közelítenék hozzá valamiért. Ezenkívül ha olyan mogorva vagy agresszív nézése van. Kb ennyi, a súly vagy hajszín nem nagyon számít. Mondjuk ha elképesztően ronda, hogy nem tudok ránézni akkor az is eléggé kizáró ok, de olyan emberrel nem találkoztam eddig akinek ilyen arca lett volna
2019. aug. 12. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!