Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen külsőségek zárnák ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külsőségek zárnák ki számotokra, h az illetővel párkapcsolatot létesítsetek?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok. Nem akarok senkit se megbántani, de pl ilyenre gondolok, h : nekem a nagy szakáll nem tetszik, Isten tudja miért, de nagyon undorodom tőle.

Minden választ előre is köszönök!

2019. aug. 12. 11:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%

Nőknél állandóan megy a vetités meg a kamu higy ez nem számit, az nem számit, de azért ez lehetne kicsit jobb, az lehetne kisebb,az nagyobb, egy kis változtatás itt egy kicsi ott...

De más nem számit... 😅😅😅😅

2019. aug. 12. 12:29
 12/26 anonim ***** válasza:
18%
Elhízás(3kg is), nem sportolás, nagyanyám ruha, kötött pulcsi, tornacipő, rövid haj, szőrösség, ülepes nadrág, nagymama bugyi(ott öltözhet fel és go), zsákos ruha, hosszú szoknya, nem megfelelő szájfèny, nem ápolt körmök( ha rágja akkor is go).
2019. aug. 12. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én sose voltam világszépe,ezt aláírom,de kompenzáltam ezt csini rucikkal,igényességgel. Amikor pasikkal ismiztem 90% nak nem számított a külső,mert a belső tuljdonságok fontosabbak bla bla bla.

Persze. Volt aki konkrét megmondta hogy bocs nem rád számítottam. Mindezt úgy hogy látta a fotóm tehát nem zsákbamacska !:) Szóval mindkét oldalon van szép példa a felszinességre.

2019. aug. 12. 12:37
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen pirszing, kivéve fülön.

Falusi ri**nc fej+öltözet+tekintet.

Ha szószerint botsáska.

Ha szó szerint telesz@rt búvárruha.

Ilyesmik.

2019. aug. 12. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam alacsonyabb

Nálam vékonyabb vagy hasonló alkat

Nem sportos; túlsúlyos

Extrém módon kigyúrt

Tetovált, piercing, fülbevaló, ékszerek

Színes, festett, hosszú vagy extrém haj

Kopasz

Extrém megjelenés

Nagy szakáll

Ápolatlan, hanyag, mosdatlan

Rossz fogak

Igénytelen, ízléstelen öltözködés

És minden egyéb, ami nem tetszik nekem

22N

2019. aug. 12. 12:48
 16/26 anonim ***** válasza:
77%

Miért kell ez az ovis egymásra mutogatás? A férfiak is a legjobb nőkre vágynak, csak nem mindenki elég jó hozzájuk. A nők is ugyanígy a legjobb pasikra vágynak.

2019. aug. 12. 12:48
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

#16 egyáltalán nem! Max azok akikre az összes nő bukik.

Ha összeirnád egy átlagos nő és egy átlagos fêrfi igényét külső tekintetében, nagyon eltérő hosszúságú listát kapnál. Ez fix.

2019. aug. 12. 12:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

17-es nekem pèldàul hatalmas igènyeim vannak férfikènt,12-es vagyok.

Ès mèg nem soroltam fel a belső dolgokat.

2019. aug. 12. 12:58
 19/26 anonim ***** válasza:
94%

Hirtelen az ápolatlanságon (rohadó fogak, nem fürdik, nagyon büdös) kívül semmi sem jut eszembe. De talán ez alap dolog :D

Esetleg, ha nagyon nagyon vékony alkat, egyszer volt ilyen párom, neki volt frusztráló, hogy nehezebb vagyok nála (pedig akkor elég vékony voltam). De tudjátok, van az a klasszikus keszeg alkat, akin semmi zsír és izom nincs. Ezt nem tudtam nőként én is hozni. Mondjuk nekem ez se kizáró ok ettől függetlenül. Tényleg semmi nem jut eszembe, az összhatást nézem, meg hogy megmozgat-e, főleg "olyan" téren, de az nem feltétlenül függ a tetoválásoktól, alkattól, szem vagy hajszíntől.. meg kinek mi áll jól.

Tudom-tudom, minden nő felszínes, blabla, de én tényleg így gondolom! :)

2019. aug. 12. 13:01
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

Bármi ami az alapvető higiénia hiányának tudható be az zavar és taszít(rossz lehelet, letapult tocsogó zsíros haj, rossz testszag)

Nem tetszenek a felhő méretre felpumpált férfiak, számomra nevetséges hatást keltenek. Illetve a túlsúly is ilyen (ismétlem túlsúly, nem pedig az hogy jaj most éppen nem tökéletes kockás a hasa). Az esztétikai része egy dolog, de a vele járó szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség nem tud 20 percnél többet sétálni mert fáj a térde stb nagyon nincs rendben. Persze persze tudjuk senki sem azért túlsúlyos mert reggel megeszik 3 lángost és bedob mellé egy liter sört mert 'én ilyen alkat vagyok' meg ez genetika.

A borostás férfiak kifejezetten tetszenek de a nagy szakáll nekem sem tetszik.

Illetve lehet hogy ez nagyon random, de olyan kiábrándító amikor egy férfinek tövig le vannak rágva a körmei feltépi a bőrt a köröm mellett és tiszta cafat az egész keze..

2019. aug. 12. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!