Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy szerelmes vagyok e, vagy csak ugymond "bele vagyok zugva". Megpedig, hogy mik a nagy Külömbsegek a szerelem es a bele zugas között?
Az erseim:
Pillangoröpködes a hasamban (ha latom,ha ra gondolok..)
Hianyzik
legszivesebben mindig vele lennek
hianyzik az illata, a mosolya, amilyen
egyfolytaban ö jar az eszemben
nezegetem a kepeit
kb ennyi.
Hát ki hogy értelmezi. Nekem ez inkább a belezúgás kategória, szerelemről én akkor beszélek csak (önmagamra vonatkoztatva), ha valakivel már egy ideje párkapcsolatban vagyok, JÓL ismerem, kialakult köztünk egy erős és mély kötődés, intimitás. MELLETTE lehet pillangóröpködés is.
A "hiányzik" az számomra kizárja a szerelmet, mert akibe szerelmes vagyok, azzal bármikor együtt lehetek, még ha átmenetileg távol vagyunk is egymástól, akkor sem a hiány dominál, hanem a várakozás, hogy hamarosan újra együtt lehetünk és az milyen jó lesz.
Ennek alapján összességében vágyakozásnak titulálnám az érzéseidet.
Rá vagy kattanva, a kérdés már csak az, hogy ez egészen addig tart e míg le nem fekszel vele, vagy még tovább és tovább és tovább.
Ehhez viszont végig kell menned egy hosszabb úton, és a vége vagy kínlódás vagy szerelem, vagy csak szex.
A folyamat elindult, hogy mi a vége az félig rajtad múlik.
Ergo....a kocka el van vetve.
Ez alapján lehet szerelem,de akár csak belezúgás is.
Bár szerintem is a szerelemhez általában több kell (gondolom nincs és nem is volt közöttetek semmi?! ).
Miért nem ismerkedtek jobban?
Akkor kiderülne,hogy miröl is van szó.
Egy biztos a párodat nem szereted.
Tehát mindenképp érdemes lenne tovább lépni.
Meg lenne egy utolso kerdesem.
Ha csinalok valamit a kapcsolatunkert, uj dolgokat kiprobalni együtt, vagy valamit valtoztatni a kapcsolatunkon, van olyan, hogy a regi erzesek vissza jönnek?
Szerintem nincs ilyen.
Egy kis egyedüllét kellene lehet neked,hogy rá gyere kit is szeretsz valójában,kivel szeretnél együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!