Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már plátói szerelmed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már plátói szerelmed?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy nehezebben múlik el mert tökéletesnek látod az elérhetetlensége miatt?
2019. aug. 9. 12:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Volt már. Es az is igaz, hogy nehezebben múlik. De nem azért mert a másikat tökéletesenek láttam(sőt, pontosan tisztában voltam vele, hogy vannak hibái) , hanem mert függő lehetőségnek maradt meg. Vele kapcsolatban mindig, is ottvan/lesz a milett volna ha, es emiatt kínzó igazán. Legalábbis nálam igy volt. Egyébként 5 évig sóvárogtam, idén januárban sikerült elengednem.
2019. aug. 9. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Volt plátói szerelmem, de egyáltalán nem láttam tökéletesnek, inkább egy nárcisztikus nőcsábásznak. :), még elérhetetlen sem lett volna, de nem akartam a 6. csaja lenni. Kb. 3 hónap alatt felejtettem el. Viszont volt "igazi" szerelmem is, de vége lett 1 év után, őt 8 év alatt felejtettem el, de lehet, hogy inkább 10.
2019. aug. 9. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
29%
Jaj de jó, hogy itt a szokásos fölényeskedő réteg ezzel a felnőttezéssel érezteti, hogy "tökéletes". Akkor több művész, író is "gyermeteg" ezek szerint.
2019. aug. 9. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
Igen. Szerintem ez nem függ kortól.
2019. aug. 9. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Több is. Az egyiknek pont vége lett, mielőtt belekezdtem egy valódi kapcsolatba. Viszont abban meg, mivel nem csak plátói volt, egy idő után jelentkeztek a problémák, emiatt pedig elkezdtem visszavágyódni a plátói szerelmemhez... akinek viszont szintén lett közben egy valódi kapcsolata, ami az enyémmel ellentétben működött is, úgyhogy amikor megtudtam, hogy eljegyezték egymást, teljesen kiábrándultam belőle, és eldöntöttem, hogy soha többet nem keresem.

A mostani partneremmel valós a kapcsolat, és működik is jól. Viszont neki is van egy volt szerelme, akivel csókon meg pár egyéb kezdeti dolgon kívül más nem történt, barátok maradtak, jóval előttem ismerte meg. Azóta is vidáman nézi az új fotóit a Facebookon, aminek én annyira nem örülök, de most éppen elég messze laknak egymástól szerencsére. Lehet, hogy nála is ez van egy kicsit.

2019. aug. 9. 22:49
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen, nemrég szerelmes voltam egy lányba akivel egy helyen

dolgozunk. Sajnos felejtős volt a történet mivel van barátja

aki szintén ott dolgozik. Megfogott a lénye, a lelke, sokat

sírtam miatta. Olyan aranyos alacsony filigrán termetű.

Életemben nem szerettem ennyire még senkit. :(

36/F

2019. aug. 9. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 1 évig volt egy szexkapcsolatom és totál bele vagyok esve még mindig, nem volt akkor sem és most se olyan nap, hogy ne gondolnék rá, pedig évek teltek el azóta .

Sokszor ábrándoztam,hogy milyen lenne, ha együttlennénk, elképzeltem magunkat különféle helyzetekben.

2019. aug. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!