Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van igaz szerelem?
Figyelt kérdés
A mi történetünk mesébe illő de bonyolult is. Interneten ismertem meg a páromat ő nekem a nagy szerelmem igaz még soha nem voltam szerelmes csak most nem ismertem ezt az érzést míg ő nem jött. Férjnél vagyok de ott hagytam a férjemet mert megromlott a kapcsolatunk van egy felnőtt lányunk. A mostani párom miatt otthagytam mindent a jó munkahelyemet a barátaimat a családomat szerintem ezt csak az az ember teszi meg hogy mindent ott hagy maga mögött és elmegy egy olyan városba ahol senkit nem ismer aki igazán szereti azt az embert szerinte én nem szeretem nem tettem érte semmit. Feljöttem hozzá párhónap múlva össze költöztünk találtunk egy szuper albérletet nagyon jó helyen van. Minden jó alakult az elején míg nem kezdett el kiabálni egyik pillanatról a másikra. Igaz azt mondja én tehetek róla mert még nem váltam el pedig ő igy is kitart mellettem. Igaza van hogy még nem váltam el én is azt szeretném hogy szabad legyek. Emiatt sokat veszekedtünk kiabált kidobott bántott én többször ott hagytam és mindig visszamentem hozzá mert szeretem. De ha szeretünk igazán valakit azt nem bántjuk nem verjük meg nem mondunk rá sértő szavakat én mindezt megkaptam. Nekem csak annyi a bűnöm hogy nem váltam még el és hogy mindent hátra hagytam mert szerelmes lettem csak neki éltem. Igaz a barátaim azt mondják hogy nem vagyok normális de mit csináljak ha szeretem. Szerintetek van igaz szerelem? Én még mindig szeretem. De sokat megbántott igaz én is hogy ott hagytam mindig.
"De ha szeretünk igazán valakit azt nem bántjuk nem verjük meg nem mondunk rá sértő szavakat én mindezt megkaptam. "
Emberfüggő ki hogyan tudja,vagy nem tudja kimutatni a szeretetét.Viszont Téged meg is vertek,az meg azért nem gondolom,hogy valódi szeretet vagy szerelem.
2019. aug. 8. 10:47
2/7 anonim válasza:
Azt leírnád hány éves vagy?
2019. aug. 8. 10:52
3/7 anonim válasza:
Van igaz szerelem de köze nincsen ahhoz a vergődéshez amit ti csináltok.
Ez nem szerelem a "párod" részéről. Ő egy nárcisztikus, beteg, bántalmazó ember aki nem is képes a szeretetre csak a birtoklásra. Az ilyen kapcsolatból AZONNAL ki kell lépni és menekülni mert napról napra veszélyesebb lesz. Napról napra szépen le fogja építeni az önbecsülésedet addig amíg végre bármit megtehet veled mert hagyod. Már most jó úton jár efelé ha nem akarod elhagyni és visszamész hozzá minden alkalommal.
Azt kellene nagyon gyorsan megértened és elfogadnod, hogy ez a férfi egyáltalán nem szeret téged és nem is fog soha. Te sem szereted ezt a férfit egyszerűen csak az ilyen pszichopaták kialakítanak benned egy érzelmi függőséget. Ezt érzed nem pedig szerelmet. Létezik igaz szerelem de ez még csak nem is szerelem ami közöttetek van.
2019. aug. 8. 10:57
4/7 anonim válasza:
Van igaz szerelem. Amit itt leírtál az nem az. Az egy megalázkodó, tapadó nő vergődése.
2019. aug. 8. 11:01
5/7 anonim válasza:
Nincs, kamu az egész
2019. aug. 8. 11:12
6/7 SHARON TATE válasza:
Ez nem lehet szerelem. Ahol bántanak oda ha visszamész hozzá az annak a jelzése hogy bármit megtehet veled Nem pedig a szerelemé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!