Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Döntenem kell, mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntenem kell, mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, elképesztöen hullámzó kapcsolatban. De szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz.

Az agyam azt mondja fejezzem be vele, a szivem...h nagyon hiányozna ha nem lenne.

De nem müködik a kapcsolatunk, ezt be kell vallani.

Életemben nem voltam még ilyen helyzetben. Úgy érzem döntésképtelen vagyok.

Tudtok hasznosat mondani?

2019. aug. 3. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mi miatt nem megy?
2019. aug. 3. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Összefoglalom:

- elképesztően hullámzó a kapcsolat

- az agyad azt mondja, fejezzétek be

- nem működik a kapcsolat

Ezeket te írtad.

Van még kérdés?

2019. aug. 3. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szeretni valakit, vagy ragaszkodni nagy különbség.

De ugye a döntésed attól is függ,hogy mi nem működik a kapcsolatban,és mi az oka.

Ha nem tudsz dönteni írd fel egy papírra mi szól ellene,és mi mellette,aztân olvasd vissza, amiket írsz,mi az amiben Te is hibás vagy,esetleg Te váltod ki azokat a tulajdonságokat belőle,melyiknél van több.Hol tudsz javítani,mi az amit rosszul látsz.Légyegében elemezd magad is ezzel.Azt is gondold át mitől félsz jobban,attól,hogy elveszíted vagy attól,hogy egyedül maradsz,vagy nem találsz jobbat.

2019. aug. 3. 18:20
 4/6 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Hiányozna? 5 év után bármi hiányozna, amihez hozzászoktál. Ez akárkivel így lenne.

Ha nem működik, akkor vagy rendbehozzátok, vagy ne raboljátok egymás idejét. Persze ha ráérsz egy nem működő dolgot tutujgatni...

2019. aug. 3. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már tudod, hogy ennek vége, csak nem mered magadnak sem igazán bevallani. Anno én is így éreztem, de úgy döntöttem, megadom az esélyt, hátha lesz még jobb a kapcsolat. Nem lett. Ha akkor jól döntök, 5 éves kapcsolat után új életet kezdek. Ehelyett még 10 évig éltünk egymás mellett, mint a befőtt, és 15 év után, 40hez közel kell új életet kezdeni.
2019. aug. 3. 22:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm. Most elsirtam magam, mert ennek tényleg vége. Nem áltathatom magam tovább, föleg,h úgy érzem egyedül kellene törnöm magam, h jobb legyen a kapcsolatunk.

Iszonyat elfáradt ez a dolog kettönk között.

2019. aug. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!